Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Sony

Sony Xperia XZ2 Compact Dual SIM, bílo stříbrná

Úchvatný fotoaparát, studiový zvuk i špičkový výkon. To vše i mnohem víc se skrývá v kompaktním těle mobilního telefonu Xperia XZ2 Compact, který splní všechny vaše technologické požadavky. Na první pohled vás upoutá matný povrch a tenké proved... více informací

8 620 Kč
7 124 Kč bez DPH
Skladem

Sony Xperia XZ2 Compact Dual SIM, bílo stříbrná

Úchvatný fotoaparát, studiový zvuk i špičkový výkon. To vše i mnohem víc se skrývá v kompaktním těle mobilního telefonu Xperia XZ2 Compact, který splní všechny vaše technologické požadavky. Na první pohled vás upoutá matný povrch a tenké provedení telefonuS fotoaparátem nové generace Motion Eye budete pořizovat úchvatné snímky i natáčet vysoce kvalitní video záběry, a to i ve formátu 4K HDR. Užijete si filmové zážitky, jež vám zprostředkuje HDR displej s Full HD+ rozlišením i výjimečné audio, které bude znít dokonale nejen ve sluchátkách, ale díky výkonným reproduktorům i při bezdrátovém poslechu. To vše podtrhne skvělý výkon procesoru a baterie s dlouhotrvající výdrží.



Tou největší chloubou zařízení je nový pokročilý fotoaparát Motion Eye, který vás zavede do fotografického světa a probudí vaše umělecké smysly. Přepracovaný objektiv G Lens dokáže zachytit každý detail a posunout tak vaše snímky směrem k dokonalosti. Skvělá obrazová kvalita se odrazí i ve snímcích pořizovaných za horších světelných podmínek, a to díky citlivému snímači s vrstvou paměti Exmor RS. S funkcí Prediktivního záznamu pak nepřijdete o žádnou momentku, neboť telefon je schopen rozpoznat pohyb a sám začít ukládat snímky ještě předtím, než sami zmáčknete spoušť.



S mobilním zařízením budete moci nahrávat i HDR videa, a to v neuvěřitelném 4K rozlišení. Veškeré záběry tak budou dokonale ostré, v úchvatném barevném podání a nádherném kontrastu. Čeká na vás i možnost super zpomaleného videa ve Full HD rozlišení, které dokáže zaznamenat pohyb s frekvencí až 960 snímků za sekundu, díky čemuž tak zachytíte úplně všechno.



Díky displeji si užijete veškerý obsah mobilního telefonu na jedničku. Displej disponuje Full HD+ rozlišením a podporou HDR, čeká na vás tak parádní obraz v nádherných barvách a těch nejjemnějších detailech. Kvalitu obrazu doplní i skvělý zvuk, který vám díky výkonným reproduktorům s technologií S-Force Front Surround nabídne skvělý filmový zážitek. Audio však bude neméně dobře znít i ve sluchátkách – poslechnete si hudbu, která bude dokonale čistá, vyvážená a s těmi nejlepšími basovými tóny.



Samozřejmostí tohoto modelu je i výkonný procesor a baterie s dlouhotrvající výdrží. Model Xperia XZ2 Compact obsahuje mobilní platformu Qualcomm Snapdragon, se kterou bude váš mobil fungovat naprosto plynule. Budete moci například využívat vícero aplikací najednou, a to bez zbytečného čekání. Baterie s vysokou kapacitou vás podpoří na každém kroku a nikdy vás nenechá ve štychu – o to se postará chytrá technologie Smart Stamina, jež funguje tak, aby snižovala spotřebu energie a baterie tak vydržela co nejdéle.


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
4 150 Kč
3 430 Kč bez DPH
Rovnováha designu a funkčnosti v smartphonu s 5,1“ displejem s Quad HD rozlišením. Osmi... více.
15 630 Kč
12 917 Kč bez DPH
Klíčové vlastnosti: Dva superschopné fotoaparáty na zadní straně Ještě jasnější 6,1... více.
1 760 Kč
1 455 Kč bez DPH
Parametry a specifikace:   Operační systém: iOS 7   Podporované sítě: GSM: 850/90... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon