Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Sony

Sony Xperia XA2 Ultra Dual SIM, stříbrná

Chytrý telefon Sony Xperia XA2 Ultra Dual je poháněn výkonným 8jádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 630, který je doplněn 4 GB operační paměti. Data a aplikace se ukládají na 32 GB interní paměť, kterou je možné rozšířit pomocí micro SD slot... více informací

6 350 Kč
5 248 Kč bez DPH
Skladem

Sony Xperia XA2 Ultra Dual SIM, stříbrná

Chytrý telefon Sony Xperia XA2 Ultra Dual je poháněn výkonným 8jádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 630, který je doplněn 4 GB operační paměti. Data a aplikace se ukládají na 32 GB interní paměť, kterou je možné rozšířit pomocí micro SD slotu. Dotykový LCD displej má velikost 6" a Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů. Fotoaparát v zadní části nabízí 23 MPx snímač Exmor RS a využívá hybridní automatické ostření. Přední duální fotoaparát je vybaven snímači 16 MPx Exmor RS a 8 MPx Exmor R. Podporovány jsou sítě 2G, 3G a LTE. Ve výbavě nechybí moderní USB Type-C konektor, 3.5mm jack pro sluchátka, čtečka otisků prstů, GPS/Glonass přijímač a technologie NFC, Bluetooth 5.0, WiFi a podpora 2 SIM karet (Dual SIM). K napájení slouží baterie s kapacitou 3580 mAh a podporou rychlého nabíjení Qualcomm Quick Charge 3.0 (se samostatně prodávanou nabíječkou). Jako operační systém slouží  Android 8 Oreo.


 


Nejen pro všechny milovníky kvalitních selfie snímků a pohodlně prostorných displejů si Sony připravila model Xperia XA2 Ultra, který již podle svého názvu nabídne skutečně maximální možnosti. Na první pohled zaujme netradiční duální fotoaparát na přední straně, s nímž budete schopni pořídit jedny z nejlepších selfies v širokém okolí, a pod ním velký 6palcový displej s jemným rozlišením Full HD a kvalitním zobrazovacím panelem se živými barvami a širokými pozorovacímu úhly. V dobré tradici renomovaných fotoaparátů s vysokým rozlišením Sony pokračuje prostřednictvím 23megapixelového zadního snímače s výbornou světelností a podporou zpomaleného režimu či 4K videa. Samozřejmostí je výkonný osmijádrový procesor, vylepšené audio, dlouhá výdrž na jedno nabití či aktuální operační systém Android.



Zatímco zadní duální fotoaparáty jsou dnes takřka běžnou výbavou dražších telefonů, jejich výhody milovníci oblíbených selfies doposud nepocítili. Sony však toto mění a přichází s 16MPx senzorem opatřeným optickou stabilizací a 8MPx kamerkou se 120° širokooúhlým záběrem přímo na přední straně.


Zadní fotoaparát čerpá z dlouhodobých zkušeností značky Sony a jejích léty prověřených technologií. Kromě rozlišení se snímač může pochlubit i dalšími parametry, jakými jsou například výborná světelnost. Ta díky spolupráci s inteligentně řízenou expozicí dokáže pořídit skvělý snímek i v noci. Zamilujete si i bleskové ostření.



Šestipalcový displej vám umožní zažít multimediální obsah na zcela nové úrovni. Prohlížení pořízených fotografií, sledování videí a filmů nebo třeba jen surfování na webu bude pohodlnější než kdy dřív, obzvlášť s novým Androidem Oreo, který nabízí praktický režim rozdělení obrazovky.


Sony se tentokrát zaměřila na kvalitu zvuku a integrovala rovnou tři technologie zlepšující čistotu a přesnost reprodukce. Díky inteligentnímu zesilovači bude hudba přesně podaná i při vyšších hlasitostech, s křišťálově čistými výškami a hlubokými basy bez zkreslení.




Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 920 Kč
1 587 Kč bez DPH
Vnitřní paměť telefonu má kapacitu 81 MB, dostatek hudby a dalších multimediálních soub... více.
12 020 Kč
9 934 Kč bez DPH
Chytrý telefon Apple iPhone 12     Hlavní přednosti iPhone 12 Rychlost sítí 5G.... více.
1 760 Kč
1 455 Kč bez DPH
Parametry a specifikace:   Operační systém: iOS 7   Podporované sítě: GSM: 850/90... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon