Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Sony

Sony Xperia XA1 Ultra Single SIM, černá

Značka Sony přináší mobilní telefon, který splní nároky i těch nejnáročnějších uživatelů. Model XA1 Ultra nabízí vše důležité, co by měl moderní smartphone umět. Disponuje Full HD rozlišením, bezrámečkovým designem a obřím 6“ displejem pro všec... více informací

5 380 Kč
4 446 Kč bez DPH
Skladem

Sony Xperia XA1 Ultra Single SIM, černá

Značka Sony přináší mobilní telefon, který splní nároky i těch nejnáročnějších uživatelů. Model XA1 Ultra nabízí vše důležité, co by měl moderní smartphone umět. Disponuje Full HD rozlišením, bezrámečkovým designem a obřím 6“ displejem pro všechny vaše multimediální potřeby. Potěší vás kvalitně zpracovaný a vytříbený vzhled, zatímco s 23MP fotoaparátem budete pořizovat ty nejlepší fotografie a dokonalé selfie snímky. Nedílnou součástí telefonu jsou i chytré funkce, které pohání osmijádrový procesoru s hladkým a plynulým chodem.



Chcete se usmívat pokaždé, když se na svůj telefon podíváte? Model XA1 Ultra se pyšní vysoce kvalitním Full HD rozlišením v kombinaci s ultra velkým 6“ displejem, jenž vám nabídne obrazové možnosti, kterých se nebudete moci nabažit. Radost vám udělá i bezrámečkový design, s nímž zažijete prohlížení obsahu téměř bez hranic.


Smartphone se vám vždy ukáže jen v tom nejlepším možném světle, a to díky perfektně zpracovanému a kvalitnímu designu. Hliníkový rámeček, 2.5D sklo a linie přizpůsobené k tomu, aby skvěle padly do ruky, vás ohromí při každém kontaktu. Ať už zvolíte jakoukoli barevnou variantu, můžete se těšit na dokonale elegantního společníka.



Pořizujte fotografie, které vám budou ostatní závidět. Čekají na vás ostré a krásně barevné záběry z útrob 23MP fotoaparátu, který disponuje optickou stabilizací obrazu, snímačem Exmor RS nebo dlaňovou spouští, která se stane perfektním pomocníkem při pořizování selfie. Jak už jistě tušíte, s tímto smartphonem budete mačkat spoušť velice často!



Smartphone se dokáže přizpůsobit vašim zvykům a tomu, jak jej používáte, díky čemuž se pak postupně mění v ještě chytřejší zařízení. Čekat na vás bude také vždy perfektně optimalizovaná paměť – funkce Smart Cleaner automaticky deaktivuje aplikace, které zrovna nepotřebujete, a využívá tak vaše úložiště tím nejefektivnějším způsobem.



Můžete se spolehnout na to, že vás nečeká žádné čekání či zpomalené načítání. O opak se totiž stará výkonný osmijádrový procesor s velkokapacitní operační pamětí, díky kterým budou veškeré aplikace, hry i další procesy šlapat jako hodinky.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
3 020 Kč
2 496 Kč bez DPH
Celokovový smartphone bez jediného vnějšího kousku plastu. Rozmanitost funkcí fotoapará... více.
5 490 Kč
4 537 Kč bez DPH
Nové tlačítko plochy = nový zážitek Nové tlačítko plochy – Home Button je bez pohybliv... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon