Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Sony

Sony Xperia XA1 Single SIM, černá

Dual sim Ne, Frekvence procesoru v GHz 2,3, Hmotnost v g 143, Interní paměť 32 GB, Kapacita baterie v mAh 2300, Operační paměť (RAM) 3 GB, Operační systém Android 7.0, Paměťové karty Ano, Počet jader procesoru 8, Procesor MediaTek, Přední fotoa... více informací

3 690 Kč
3 050 Kč bez DPH
Skladem

Sony Xperia XA1 Single SIM, černá

Dual sim Ne, Frekvence procesoru v GHz 2,3, Hmotnost v g 143, Interní paměť 32 GB, Kapacita baterie v mAh 2300, Operační paměť (RAM) 3 GB, Operační systém Android 7.0, Paměťové karty Ano, Počet jader procesoru 8, Procesor MediaTek, Přední fotoaparát v Mpx 8,0, Rozlišení displeje 1280 x 720, Velikost displeje 5", Zadní fotoaparát v Mpx 23,0


 


Nový přírůstek do rodiny chytrých telefonů Xperia přichází s moderními technologiemi, jako je rychlé mobilní připojení 4G LTE, bezkontaktní komunikaci skrze NFC pro rychlé platby a v neposlední řadě také s nejnovějším operačním systémem Android v sedmé verzi. V hliníkovém, ergonomicky tvarovaném těle naleznete HD displej s věrným podáním barev a širokými pozorovacími úhly. Pravděpodobně největším lákadlem je ovšem fotoaparát s ohromujícím rozlišením a vysokou citlivostí pro pořizování kvalitních snímků i v horších světelných podmínkách. Vše pohání výkonný osmijádrový procesor a baterie s rozšířeným množstvím senzorů, které se lépe starají o její zdraví a životnost.


 


Jelikož pětipalcový displej zabírá celou šířku telefonu, udržela si Xperia XA1 kompaktní velikost podporující pohodlné držení i v jedné ruce. Přispívají k tomu jemně zaoblené hrany displeje i samotných zad telefonu, která jsou vyhotovena z hliníkové slitiny. Výsledkem jsou nepřerušované ergonomické linie.


 


Dominantou telefonu je pětipalcový displej s rozlišením HD a technologií IPS, která zaručuje vynikající pozorovací úhly, dobrý kontrast a věrné barvy. Proti nechtěným škrábáncům jej chrání krycí sklo Gorilla Glass s jemně zaoblenými okraji.


 


Využijte léta zkušeností společnosti Sony v oblasti fotoaparátů i ve svém telefonu. Díky 23megapixelovému snímači zachytíte všechny okamžiky v kvalitě reality. Jelikož samotné rozlišení pro kvalitní fotografii nestačí, má snímač též zvýšenou citlivost na světlo. Jen tak pořídíte parádní snímky i noci. Přední kamerka se chlubí širokoúhlým záběrem, který využijete při pořizování selfie snímků.


 


Srdcem telefonu je výkonný osmijádrový procesor schopný provozovat jakoukoliv hru či aplikaci, kterých lze mít otevřeno hned několik zároveň. Díky podpoře rychlých datových přenosů 4G LTE pak výkon telefonu poznáte i při surfování na webu či sociálních sítích.


 


Zařízení pohání operační systém Android Nougat, který byl mírně vylepšen o několik praktických funkcí. Sám si například dokáže uvolnit operační paměť, aby zajistil veškeré prostředky pro vaši aktuální práci. Telefon se také učí a přizpůsobuje vašemu způsobu používání.


 


Zařízení sleduje aktuální stav baterie a způsob nabíjení tak, že její celkovou životnost dokáže významně prodloužit. O výdrž v krátkodobém horizontu se stará systém Stamina, který nabízí extrémně úsporný režim, s nímž telefon vydrží použitelný i několik dní v kuse. Samozřejmostí je také podpora rychlonabíjení.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
15 570 Kč
12 868 Kč bez DPH
Nová generace iPhone s revoluční trojitou fotosoustavou, displejem OLED Super Retina XD... více.
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
3 020 Kč
2 496 Kč bez DPH
Celokovový smartphone bez jediného vnějšího kousku plastu. Rozmanitost funkcí fotoapará... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon