Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy S8+ G955F 64GB, černá

Exkluzivní chytrý telefon prémiové řady Galaxy S, který změní váš pohled na telefon. 6.2“ displej Quad HD+ s rozlišením 2960 x 1440 bodů, 8jádrový procesor 4x 2.5 GHz a 4x 1.7 GHz, 4 GB operační paměti, 64 GB interní paměť, slot pro paměťové ka... více informací

5 990 Kč
4 950 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy S8+ G955F 64GB, černá

Exkluzivní chytrý telefon prémiové řady Galaxy S, který změní váš pohled na telefon. 6.2“ displej Quad HD+ s rozlišením 2960 x 1440 bodů, 8jádrový procesor 4x 2.5 GHz a 4x 1.7 GHz, 4 GB operační paměti, 64 GB interní paměť, slot pro paměťové karty microSD; fotoaparáty: zadní 12Mpx Dual pixel f1.7 OIS, přední 8 Mpx f1.7 AF, LTE cat.16, Bluetooth, NFC, WiFi ac, GPS, USB Type-C, možnost bezdrátového nabíjení, čtečka otisků prstů, snímač oční duhovky, rychlé nabíjení, podpora DeX, AKG sluchátka v balení, 3500 mAh baterie, platforma Android 7.0 Nougat.


Revoluce na obrazovce


Změníme váš pohled na telefon. A to doslova. Inovativní, prakticky neohraničená 5,8palcová obrazovka modelu Galaxy S8 a 6,2 palců veliký displej verze Galaxy S8+ jsou těmi největšími obrazovkami u smartphonů s podobnými rozměry na trhu. Jejich základní Full HD+ rozlišení lze v nastavení telefonu změnit na ještě detailnější WQHD+. Díky bezrámečkovému designu navíc výtečné parametry displeje nijak neovlivní jeho nanejvýš snadné užívání jednou rukou.


 


 


Dokonalý design displeje


Obrazovka s poměrem stran 18,5:9 vyplňuje téměř celou přední stranu telefonu a na stranách dosahuje za jeho okraje. Výsledkem je ničím nenarušený, jednolitý a do ruky skvěle padnoucí tvar telefonu.


 


 


Foťte jako profesionál


Dosáhněte ještě vyšší úrovně fotografií pomocí Galaxy S8 a S8+. Jejich 12Mpx zadní fotoaparát s Dual Pixel senzorem a kvalitní optikou s vysokou světelností vám umožní vyfotit snímky skutečně prvotřídní kvality. Ostrá selfie pak získáte díky 8Mpx přednímu fotoaparátu s chytrým autofokusem. Rozsáhlé možnosti manuální úpravy nastavení fotoaparátu jsou samozřejmostí.


 


 


Zabezpečení oční duhovkou


Pokročilé technologie zaručují vašemu smartphonu vždy maximální úroveň ochrany. Tu zabezpečuje nejen hardwarové i softwarové řešení bezpečnosti Samsung Knox, které je aplikováno už na úrovni čipu telefonu, ale i různé způsoby odemykání telefonu. Kromě tradičních hesel či otisků prstů můžete využít snímač oční duhovky. Každá duhovka je totiž naprostý unikát. Váš telefon tak odemknou jen a pouze vaše oči.


 


 


Inteligentní asistent Bixby


Díky virtuálnímu asistentovi Bixby objevíte zcela nový způsob práce s telefonem. Lze jej ovládat hlasem, textem, poklepáním, ale i namířením objektivu fotoaparátu na objekt, o kterém chcete zjistit více informací. Inteligentní vyhledávání vám tak například zobrazí detaily o lokalitě, ve které se nacházíte, nebo nalezne daný produkt v online obchodě. Bixby také umí sledovat vaše návyky a nabízet vám personalizovaný přehled informací, které jsou pro vás relevantní. (Asistent Bixby je k dispozici pouze ve vybraných jazycích.)


 


 


Přeneste svá data do nového telefonu


S aplikací Smart Switch je výměna starého telefonu za nový zcela jednoduchá. Přenos vašich souborů a osobních nastavení je pouze otázkou propojení obou zařízení, aplikace se prakticky o veškeré další kroky postará. (Dostupnost jednotlivých služeb se může lišit v závislosti na zařízení. USB konektor je součástí balení.)


 


 


Získejte styl i energii


S konvertibilní nabíječkou Samsung získáte praktickou možnost svůj Galaxy S8 a S8+ bezdrátově dobíjet. Kryty a pouzdra vám dají možnost nejen přizpůsobit vzhled telefonu, ale také jej ochránit před nežádoucími vlivy. (Jedná se o volitelné příslušenství.)



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
1 380 Kč
1 141 Kč bez DPH
Excelentní iPhone s vysokou rychlostí, dvoujádrový procesor Apple A5 s frekvencí 1 GHz,... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon