Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy S8 G950F 64GB, černá

Mobilní telefon Samsung Galaxy S8 s ohromující výbavou v nádherném a unikátním tenkém těle ze skla a kovu prošpikovaném tím nejlepším! Displej 5,8" zakřivený QHD+ Super AMOLED, osmijádrový procesor, Android 7.0, RAM 4GB, 64GB paměť + slot na mi... více informací

5 440 Kč
4 496 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy S8 G950F 64GB, černá

Mobilní telefon Samsung Galaxy S8 s ohromující výbavou v nádherném a unikátním tenkém těle ze skla a kovu prošpikovaném tím nejlepším! Displej 5,8" zakřivený QHD+ Super AMOLED, osmijádrový procesor, Android 7.0, RAM 4GB, 64GB paměť + slot na microSD s podporou až 256GB, úžasný Dual pixel fotoaparát 12MPx + 8MPx, LTE, čtečka oční duhovky, čtečka otisku prstů, rychlonabíjení, podpora DEX připojení monitoru a klávesnice.


 


Design


Na první pohled vás Galaxy S8 zaujme svým jedinečným designem s ultratenkým rámečkem kolem celého displeje a kulatými rohy. Displej zabírá většinu plochy a proto jsou rozměry telefonu velmi příjemné i vzhledem k jeho velké úhlopříčce. Tělo z tvrzeného skla a prémiového kovu je po stranách symetricky zaoblené a proto padne Galaxy S8 skvěle do ruky.


 


Infinity Displej


Naprosto úžasný 5,8“ Super Amoled displej s rozlišením Quad HD+ (2960 x 1440) se zakřivenými hranami a kulatými rohy má nově poměr stran 18,5:9. Displej se oproti Galaxy S7 zvětšil o 18%, avšak rozměry zařízení jsou téměř shodné. Je to způsobeno tím, že displej S8 zabírá 83% celé plochy telefonu. Díky takto širokoúhlému displeji není problém vedle sebe zobrazit jakékoli dvě aplikace. Samozřejmě filmy, videa či fotografie jsou zobrazeny také naprosto nádherně. Mechanické tlačítko Home button je nově nahrazeno softwarovým v kombinaci s tlakovým senzorem.


 


Bezpečnost


Galaxy S8 nezanedbává ani bezpečnost vašich dat. Čtečka otisku prstů se přesunula na záda přístroje. Vhodně jí však na čelní straně doplňuje čtečka oční duhovky Iris Scanner. Lidské oční duhovky jsou ještě unikátnější rozpoznávací znak než otisky prstů. Obsah telefonu budete mít vždy v bezpečí a zároveň jej velmi snadně a pohodlně odemknete = stačí se na telefon jen podívat, Iris Scanner ověří oční duhovky svého majitele a telefon bleskurychle odemkne. Pro ty nejopatrnější zákazníky je ještě připravena zabezpečená složka Secure Folder pro vaše osobní data.


 


Fotoaparát


Mezi to nejlepší patří i dvojice fotoaparátů. Zadní fotoaparát poskytuje rozlišení 12MPx s technologií Dual Pixel (2DP) a světelnost F/1.7. Zaostření a pořízení fotografie je tak opravdu bleskurychlé a její kvalita ještě o řád větší a to i za horších světelných podmínek. Velmi příjemný je fakt, že zadní fotoaparát nevystupuje nad povrch telefonu. Natáčení videa je možné až ve kvalitě 4K UHD neboli 3840×2410 bodů. Přední fotoaparát disponuje 8Mpx a stejnou světelností F/1.7.


 


Baterii o kapacitě 3000 mAh můžete rychle dobít díky podpoře Adaptive Fast Charge a velmi praktické a elegantní je i bezdrátové dobíjení. Galaxy S8 se stává branou do Virtuální reality díky dokoupitelným Gear VR brýlím. Telefon je vybaven rychlým oboustranným konektorem USB-C 3.1. V balení naleznete i velmi kvalitní AKG sluchátka.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
7 820 Kč
6 463 Kč bez DPH
Kompaktní iPhone s dechberoucím výkonem 4,7" Retina HD displej s hustotou 326 pixelů n... více.
10 210 Kč
8 438 Kč bez DPH
Chytrý telefon Apple iPhone 12     Hlavní přednosti iPhone 12 Rychlost sítí... více.
10 210 Kč
8 438 Kč bez DPH
Chytrý telefon Apple iPhone 12     Hlavní přednosti iPhone 12 Rychlost sítí... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon