Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy S6 Edge G925 32GB, zlatá

Skvělé zpracování designu, zajímavé aplikace, ostré snímky z předního i zadního fotoaparátu a mnoho dalšího nabízí Samsung Galaxy S6 Edge. Tento smartphone je skvělým společníkem v každé situaci. Dvojitě zakřivený displej není pouze designovým... více informací

3 590 Kč
2 967 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy S6 Edge G925 32GB, zlatá

Skvělé zpracování designu, zajímavé aplikace, ostré snímky z předního i zadního fotoaparátu a mnoho dalšího nabízí Samsung Galaxy S6 Edge. Tento smartphone je skvělým společníkem v každé situaci. Dvojitě zakřivený displej není pouze designovým klenotem, ale má i svůj účel. Přiřaďte k pěti kontaktům konkrétní barvu a s barevným upozorněním na displeji poznáte, kdo vám volá i přesto, že budete mít telefon položený displejem dolů. Hrajte náročné hry, pracujte s více aplikacemi najednou a plaťte prostřednictvím NFC a čárových kódů. S vysokým výkonem, dlouhou výdrží baterie a vylepšeným zabezpečím, to nebude problém. Navíc nabíjení baterie ještě nikdy nebylo rychlejší. Již po deseti minutách nabíjení, můžete používat Samsung Galaxy S6 Edge až po dobu 4 hodin.


 


S 5,1palcovým displejem bude váš život barevnější. Samsung Galaxy S6 Edge vám nabízí ostré sledování displeje i na přímém slunci. Ale to není vše. Vyberte si pět kontaktů a přidělte ke každému jednu barvu. I když budete mít telefon položený displejem dolů, díky barevnému upozornění displeje lehce poznáte, kdo vám právě volá. Nebo stačí kliknout na konkrétní barvu a můžete dotyčné osobě zavolat či napsat SMS.


 


Multitasking a práce s náročnými aplikacemi je pro Samsung Galaxy S6 Edge hračka. 64bitová architektura, LPDDR4 a výkonná grafika společně s dlouhou výdrží baterie poskytuje neskutečný výkon, díky kterému vás nic nezastaví.


 


Už nemusíte netrpělivě čekat, až se vám telefon nabije. Samsung přichází s velmi rychlým nabíjením. Stačí pouze 10 minut nabíjení, abyste následně mohli používat telefon až 4 hodiny. Navíc telefon podporuje bezdrátové nabíjení.


 


Vaše fotografie budou ještě ostřejší. Samsung Galaxy S6 Edge je vybaven zadním i předním fotoaparátem s vyšším rozlišením a světelností F1,9, s kterými zachytíte každý okamžik. Nadchnou vás i prvotřídní videa v rozlišení 4K.


 


Aplikace Smart Manager vám umožní dozvědět se například o stavu baterie, využití úložiště a paměti RAM nebo o zabezpečení vašeho telefonu.


 


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
2 620 Kč
2 165 Kč bez DPH
Samsung Galaxy S5 je vybavený 16megapixelovým fotoaparátem se selektivním zaostřováním... více.
2 040 Kč
1 686 Kč bez DPH
Základní vlastnostiPoužití Chytrý telefon – SmartphoneKonstrukce Dotykový displejProved... více.
3 320 Kč
2 744 Kč bez DPH
Mobilní telefon Samsung G7105 Galaxy Grand 2cerný (Black). Jedná se o model s petipalco... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon