Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy S5 G900 16GB, bílá

Samsung Galaxy S5 je vybavený 16megapixelovým fotoaparátem se selektivním zaostřováním a funkcí HDR. Nevadí mu prach, pot, písek, mráz ani déšť. Je prvním telefonem na světě, který nabídl snímač srdečního tepu. Odemknout jej můžete vlastním oti... více informací

2 620 Kč
2 165 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy S5 G900 16GB, bílá

Samsung Galaxy S5 je vybavený 16megapixelovým fotoaparátem se selektivním zaostřováním a funkcí HDR. Nevadí mu prach, pot, písek, mráz ani déšť. Je prvním telefonem na světě, který nabídl snímač srdečního tepu. Odemknout jej můžete vlastním otiskem prstu. Displej s vysokým rozlišením sám přizpůsobuje zobrazení tak, aby bylo co nejkvalitnější. Díky inteligentnímu režimu vysoké úspory baterie vydrží telefon déle nabitý. Technologie Download Booster kombinující Wi-Fi připojení se sítí 4G LTE umožní stáhnout celovečerní film během jediné minuty. Zařízení je dostupné hned v několika barevných variantách.


 


 


Vždycky jste si přáli vyfotit snímek s rozmazaným pozadím tak, jak to umí mistři fotografové? S Galaxy S5 máte tu možnost – má totiž funkci selektivního zaostřování. Zaměří se na nejdůležitější objekt a umělecky rozostří pozadí. Tento smartphone s 16megapixelovým fotoaparátem má také bleskurychlé automatické zaostřování, takže vám nic důležitého neunikne.


 


Pořiďte skvělé snímky, i když světelné podmínky nejsou příznivé. Funkce HDR zaručí vyrovnaný kontrast, živé barvy a výslednou fotografii zobrazí v reálném čase.


Samsung Galaxy S5 hravě překoná prach, pot, písek, mráz a déšť mu také nevadí. Vezměte telefon s sebou, ať už jdete kamkoliv.


Samsung Galaxy S5 je prvním telefonem na světě, který nabídl snímač srdečního tepu. Změříte jej naprosto jednoduše - pouhým dotykem. Telefon má také chytré zabezpečení. Odemkněte jej pomocí otisku svého prstu.


 


Výtečný displej s Full HD rozlišením analyzuje okolní světlo a ideálně přizpůsobuje obrazovku tak, aby vypadala co nejlépe. Sledujte filmy a videa v těch pravých barvách.


 


Telefon nabízí perforovaný zadní kryt hned ve čtyřech poutavých barvách. Nejen, že se dobře drží, ale i skvěle vypadá!


 


Inteligentní Galaxy S5 obsahuje režim vysoké úspory baterie. Pokud vám dochází baterie, přepněte na úsporu. Obrazovka se přemění na černobílou, vypnou se nepoužívané funkce a vy ušetříte spoustu energie.


 


Technologie Download Booster kombinuje připojení Wi-Fi se sítí 4G LTE a poskytne vám to nejrychlejší připojení. Stáhnete tak celovečerní film ve vysokém rozlišení během jediné minuty.




Podobné produkty

19 430 Kč
16 058 Kč bez DPH
3 320 Kč
2 744 Kč bez DPH
Mobilní telefon Samsung G7105 Galaxy Grand 2cerný (Black). Jedná se o model s petipalco... více.
1 980 Kč
1 636 Kč bez DPH
Platforma Android 4.0, inovativní funkce, 4,8" AMOLED displej, rozlišení 1280 x 720 pix... více.
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Oproti svému předchůdci Lumia 920 nabízí novinka daleko nižší váhu (139 gramů oproti 18... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon