Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy S10e G970 128GB, černá

Chytrý telefon nové generace z prémiové řady Galaxy S, který je nabitý nejnovější technologií. 5.8" displej sAMOLED Infinity-O Full HD+ s rozlišením 2280 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Exynos 9820, 6GB operační paměti, 128GB interní paměť, slot... více informací

8 510 Kč
7 033 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy S10e G970 128GB, černá

Chytrý telefon nové generace z prémiové řady Galaxy S, který je nabitý nejnovější technologií. 5.8" displej sAMOLED Infinity-O Full HD+ s rozlišením 2280 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Exynos 9820, 6GB operační paměti, 128GB interní paměť, slot pro paměťové karty microSD; fotoaparáty: zadní 12Mpx Super Speed Dual pixel F1.5/2.4 OIS, ultraširokoúhlý 16Mpx F2.2, přední 10Mpx F/1.9 AF, LTE cat.20, Bluetooth 5.0, NFC, WiFi ac/ax, GPS/Glonass/BDS/Galileo, USB Type-C, podpora bezdrátového nabíjení a sdílení energie Qi, rychlé nabíjení, boční čtečka otisků prstů, podpora DeX, zvuk AKG, 3100 mAh baterie, platforma Android 9 Pie s One UI.


 


Telefon nové generace


"Společnost Samsung vždy představovala absolutní vrchol nejen v segmentu mobilních telefonů. Dokazovala to po devět generací svých smartphonů řady Galaxy S – a dalším důkazem je Samsung Galaxy S10e, desátý smartphone s nyní již legendárním označením. Prémiový telefon na první pohled zaujme svým 5,8"" Infinity-O displejem, který není nijak narušen výřezem. Namísto toho je v Dynamic AMOLED obrazovce takzvaný průstřel s předním fotoaparátem. A také díky naprosto minimálním rámečkům pokrývá displej ještě více z přední části zařízení."


 


 


 


Výhody ultraširokoúhlého objektivu


Na zadní straně telefonu se nachází dva výkonné fotoaparáty. 12megapixelový s Dual Pixel senzorem a ultraširokoúhlý 16Mpx fotoaparát, díky kterému dokáže Galaxy S10e zaznamenat scénu v impozantním 123° úhlu. Fanoušky selfie zase potěší 10Mpx fotoaparát s autofokusem. Superzpomalené záběry v 960 fps a podpora 4K UHD videa jsou pak u prémiového telefonu Samsung samozřejmostí.


 


 


Technologie pro noční snímky


Variabilní clona Galaxy S10e dokáže podle potřeby přepínat mezi dvěma hodnotami světelnosti. Režim f/2,4 slouží k pořízení skutečně ostrých snímků i v přímém světle, hodnotu f/1,5 pak clona použije pro zachycení dostatečného množství světla i ve tmavém prostředí nebo v noci. Negativní vliv špatného osvětlení pomáhá omezit i funkce vícenásobné expozice, která z dílčích snímků složí dostatečně jasný záběr.


 


 


 


Inteligentní funkce fotoaparátu


Při fotografování s Galaxy S10e oceníte nejen prvotřídní parametry jeho objektivů nebo funkci variabilní clony, ale také možnosti neurálního procesoru a strojového učení. Díky analýze více než 100 milionů vzorových záběrů vám funkce návrhu nejlepšího snímku doporučí správnou kompozici vaší fotografie. S automatickou úpravou jednotlivých nastavení fotoaparátu pak pomáhá optimalizace scény. Ta pracuje na základě identifikace některého z 30 druhů možných fotografovaných subjektů od portrétu osoby až po snímek pláže.


 


 


 


Smartphone, který nabije jiné telefony


Baterie s kapacitou 3 100 mAh poskytuje Galaxy S10e skvělou výdrž, avšak jedna z revolučních novinek vás o její část možná připraví. Vadit vám to ale rozhodně nebude. Samsung totiž svůj top model vybavil schopností bezdrátového sdílení energie. Pomocí Galaxy S10e tak například nabijete nejen své chytré hodinky, ale i telefony od jiných výrobců. Stačí, aby podporovaly rozšířený standard Qi.


 


 


 


 


Zdokonalené uživatelské rozhraní


Galaxy S10e obohacuje operační systém Android o nadstavbu Samsung One UI, která kromě zaoblení grafických prvků přináší lepší responzivitu, logičtější umístění aktivních prvků a design zaměřený na pohodlné ovládání jednou rukou. Při každodenním používání telefonu totiž potěší i zdánlivé maličkosti, jako je posunutí tlačítek v menu Nastavení o pár centimetrů blíž vašim prstům.


 


 


 


 


Hardwarové i softwarové zabezpečení


Ochrana vašeho soukromí a citlivých informací je pro společnost Samsung prioritou, proto Galaxy S10e doplňuje snímač otisků na straně také hardwarovým a softwarovým řešením Samsung Knox. Tato platforma vašemu mobilnímu telefonu poskytuje nejen spolehlivou víceúrovňovou ochranu, ale přináší i funkce, které využijete při běžné práci. Do Zabezpečené složky například uložíte takové soubory či aplikace, které chcete mít doslova pod palcem – právě třeba otiskem prstu totiž můžete Zabezpečenou odemknout.


 


 


 


Optimalizace herního výkonu


Ani graficky nejnáročnější hry nedělají Galaxy S10e sebemenší problém. Osmijádrový procesor Exynos 9820 a 6 GB RAM se stará o rychlost a plynulý herní zážitek bez kolísání FPS. Pokročilý systém založený na umělé inteligenci má na starost optimalizaci výkonu. Chlazení s odpařovací komorou zase zajistí, aby se telefon ani při frenetické akci nepřehříval. A stereo reproduktory s podporou trojrozměrného audia technologie Dolby Atmos oceníte ve hrách i při sledování filmů a seriálů.


 


 


 


 


"Tři modely Galaxy S10. Vyberte si ten svůj"


Všechny se pyšní stejně fantastickým Infinity-O displejem. Výkon jim dodává stejně rychlý procesor. Každý ale nabízí jedinečný design, originální barevnost a různé rozměry. Vyberte si z trojice telefonů nové generace Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 a Galaxy S10+ právě ten, který právě vám nejlépe padne do ruky a který se vám líbí úplně nejvíc.


 


 


 


Exkluzivní dotykový 5.8"Infinity-O displej s rozlišením Full HD+ 2280 x 1080 bodů a technologií sAMOLED pro dokonalé zobrazení barev z jakéhokoliv úhlu. Jemnost 438 PPI a ochranné sklo Gorilla Glass 6.


Výkonný 8jádrový procesor Exynos 9820 s pokročilou výrobní technologií.


Operační paměť s vysokou kapacitou 6 GB poskytuje dostatek možnosti pro náročný multitasking.


Interní paměť nabízí kapacitu 128 GB a můžete ji rozšířit pomocí karet microSDXC až 512 GB.


Zadní duální fotoaparát využívá jako hlavní špičkový Super Speed 12 Mpx Dual pixel snímač, variabilní clonu F1.5/F2.4, optickou stabilizaci OIS, extra rychlé automatické zaostření, možnost záznamu 4K a extra zpomaleného videa s rychlostí 960 snímků za sekundu.


Ultraširokoúhlý objektiv: 16Mpx F2.2, FF, 123 stupňů záběr.


Přední fotoaparát je vybaven snímačem 10 Mpx F/1.9 a také rychlým automatickým ostřením.


Mobilní připojení LTE s vysokou rychlostí až cat.20. Samozřejmě nechybí podpora pro sítě 2G a 3G.


Výkonné dvoupásmové připojení WiFi 802.11 a/b/g/n/ac/ax.


Skvělá výbava v podobě technologií NFC, Bluetooth 5.0, GPS/Glonass/BDS/Galileo, USB Type-C, podpory OTG, 3.5 mm jacku.


Maximální zabezpečení s boční čtečkou otisků prstů.


Pokročilá senzorová výbava zahrnuje: akcelerometr, barometr, gyroskop, digitální kompas, světelný senzor, senzor přiblížení (proximity) a magnetický senzor.


Špičkový zvuk duálních reproduktorů AKG s podporou Dolby Atmos a sluchátka AKG v balení.


Exkluzivní technologie Samsung DeX, Bixby a animované Emoji.


Podpora rychlého nabíjení, bezdrátového nabíjení 12W standardu Qi a bezdrátového sdílení energie.


Provoz zajišťuje dobíjecí baterie s kapacitou 3100 mAh.


Jako operační systém je využita platforma Android 9 Pie s One UI.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
3 040 Kč
2 512 Kč bez DPH
Úhlopříčka displeje (palce) ("): 4,3Typ displeje: Super AMOLEDRozlišení displeje (bodů)... více.
3 270 Kč
2 702 Kč bez DPH
Výjimečný smartphone ze skupiny tzv. phabletů, který vás bude poslouchat i na pouhé máv... více.
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Oproti svému předchůdci Lumia 920 nabízí novinka daleko nižší váhu (139 gramů oproti 18... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon