Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy Note II N7100 16GB, bílá

Displej: Super AMOLED kapacitní displej, 16M barev
Data: GPRS, EDGE, 3G, 4G, Rychlost: HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
Cat3, 50 Mbps UL, 100 Mbps DL
Paměť: 16GB/32GB/64GB, 2GB RAM, microSD paměťové karty
Procesor: Quad-core... více informací

2 220 Kč
1 835 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy Note II N7100 16GB, bílá

Displej: Super AMOLED kapacitní displej, 16M barev
Data: GPRS, EDGE, 3G, 4G, Rychlost: HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
Cat3, 50 Mbps UL, 100 Mbps DL
Paměť: 16GB/32GB/64GB, 2GB RAM, microSD paměťové karty
Procesor: Quad-core 1.6 GHz Cortex-A9, Exynos 4412 Quad
Operační systém: Android OS, verze 4.1 Jelly Bean
Konektivita: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot; microUSB (MHL) v2.0, USB Host support; BlueTooth verze 4.0 s A2DP, LE, EDR; NFC



Fotoaparát: 8 MP, 3264x2448 pixelů, autofocus, LED flash, Geo-tagging, touch focus, detekce úsměvu a obličeje, video 1080p, sekundární fotoaparát 1.9 MP


Na modelu Galaxy Note II vás upoutá 5,55 palců velký displej SAMOLED, který umožňuje sledovat videa v poměru stran v HD kvalitě. Operační systém Android běží na výkonném procesoru a pro vaše soubory je připraveno 16 gigabajtů vnitřní paměti. Součástí telefonu je i pero S Pen, které můžete využít v plánovači, při popisování fotek nebo kdekoliv při kopírováni obsahu. Například rukou psané poznámky můžete odeslat emailem a do elektronické pošty vložit vystřihnutý obrázek. Fotografie lze prohlížet funkcí Air View, aniž byste otevírali jednotlivé složky. Model Galaxy Note II podporuje i funkci NFC pro bezdrátový přenos souborů, která se dá využít třeba při přenosu dat ze starého na nový telefon. Můžete se u spolehnout i na baterii, jejíž kapacita postačí třeba na 57 hodin přehrávání hudby.



Model Galaxy Note II vás potěší kvalitním zobrazením, které zajišťuje Super AMOLED displej. Na 5,55 palců velké obrazovce můžete pracovat v HD rozlišení s poměrem stran 16:9. Takto velký displej je přímo dělaný na sledování filmů, ať už doma nebo na cestách. Velkou výhodu budete mít i při prohlížení fotek, protože kvalita zobrazení se vyrovná té na stolním počítači. Nebude tak nutné fotky přesouvat do jiného zařízení, protože je ostatním bez problémů předvedete v celé kráse přímo na telefonu.


Druhá generace modelu Note nabízí využití S Pen v mnoha praktických aplikacích. Jednoduše si lze třeba udělat poznámku při hovoru a zapsat si třeba údaj o volajícím nebo čas schůzky. Další šikovnou funkcí je možnost vyjmutí textu nebo obrázku například z webu a jeho následné odeslání emailem nebo jiným komunikačním kanálem. Pero S Pen obzvláště oceníte při práci s plánovačem, do kterého si budete moci ručně zapisovat tak, jak jste byli zvyklí třeba u plánovacího kalendáře.



Funkce Air View umožňuje prohlížení fotografií bez toho, abyste museli otevírat jednotlivé složky – rychle a efektivně. Fotoaparát umístěný na zadní straně přístroje fotí ve vysokém rozlišení a disponuje funkcí pro automatické zaostřování a LED bleskem. Samozřejmostí je i funkce kamery, která natáčí s frekvencí 30 snímků za vteřinu. Nad displejem je umístěn přední fotoaparát s nižším rozlišení, který může posloužit třeba na video hovory nebo pro pořízení populárních selfie snímků.


Model Galaxy Note II umožňuje využívat řadu náročných aplikací, které více zatěžují baterii. Naštěstí je její kapacita nastavena na 3100 mAh, což umožní telefon využívat naplno bez neustálého dobíjení. Při nepřetržitém přehrávání videí či filmů baterie vydrží až 11 hodin, na internetu můžete surfovat až 10 hodin čistého času. V pohotovostním režimu se můžete spolehnout více než 20 dní. Nabíjení je možné i z všeho notebooku prostřednictvím USB kabelu, když nebude k dispozici žádná zásuvka.


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 680 Kč
1 388 Kč bez DPH
Sony Xperia M s velikostí displeje 4 palce vám skvěle padne do ruky. Technologie bezdrá... více.
2 620 Kč
2 165 Kč bez DPH
Samsung Galaxy S5 je vybavený 16megapixelovým fotoaparátem se selektivním zaostřováním... více.
1 375 Kč
1 136 Kč bez DPH
Nokia Lumia 820 je stylový smartphone klasické konstrukce. Telefon má mírně zaoblené hr... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon