Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy J7 J730F dual 2017, zlatá

Seznamte se s chytrým telefonem, který splňuje požadavky na spolehlivý výkon a zároveň snese ta nejpřísnější designová měřítka. Právě takový je smartphone Galaxy J7 od společnosti Samsung. Užijte si působivou kombinaci kovového těla, výborné ha... více informací

3 290 Kč
2 719 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy J7 J730F dual 2017, zlatá

Seznamte se s chytrým telefonem, který splňuje požadavky na spolehlivý výkon a zároveň snese ta nejpřísnější designová měřítka. Právě takový je smartphone Galaxy J7 od společnosti Samsung. Užijte si působivou kombinaci kovového těla, výborné hardwarové výbavy a 5,5palcového Full HD Super AMOLED displeje.


Fotí výborně. Za všech podmínek


Nemusíte se nacházet ve studiu, abyste vyfotili báječné snímky. Perfektní záběry pořídíte s telefonem Galaxy J7 i při horším světle a v náročných podmínkách. Díky 13Mpx snímači zadního fotoaparátu s hodnotou světelnosti f/1.7 a autofokusem budou vaše fotografie vypadat báječně bez ohledu na okolní prostředí.


Usmějte se na selfie


Užijte si jasnější, barevnější a detailnější selfie. Chytrý telefon Galaxy J7 je vybaven 13Mpx předním fotoaparátem pro focení vynikajících autoportrétů. A pro ještě pohodlnější a pohotovější ovládání můžete spoušť aktivovat pouhým gestem.


Mistr multitaskingu


Ať už holdujete nejnovějším herním titulům, nebo využíváte svůj mobilní telefon k náročné práci, na Galaxy J7 se můžete spolehnout. Disponuje 3 GB operační paměti, která spolu s osmijádrovým procesorem tvoří neúnavnou kombinaci. Mistrovsky zvládne i velké množství náročných aplikací spuštěných najednou. * MicroSD karty jsou k dispozici s kapacitou až 256 GB a prodávají se samostatně.


Uzamčeno dotykem


Ochrana vašich dat je pro společnost Samsung prioritou. Proto je Galaxy J7 vybaven čtečkou otisku prstu, která představuje jedno z nejspolehlivějších bezpečnostních řešení pro váš telefon. Kromě vyšší úrovně zabezpečení mu navíc propůjčuje i další možnosti například pro schvalování bezkontaktních plateb.


Notifikace na dosah


Pro okamžité zjištění těch nejdůležitějších informací už nebudete muset telefon probouzet nebo spouštět aplikace. Smartphone Galaxy J7 vám klíčové notifikace, hodiny i kalendář prostřednictvím praktické funkce Always on Display neustále ukazuje na obrazovce.


Váš obsah v cloudu


Se Samsung Galaxy J7 budete mít vždy dost místa pro své soubory. Samotný telefon disponuje 16 GB paměti. Tu lze rozšířit až o 256 GB microSD kartou. A také získáte 15GB online úložiště pomocí služby Samsung Cloud, jejíž kapacitu lze ještě navýšit. Navíc ji využijete ke snadné synchronizaci či zálohování dat. * Používání Samsung Cloud může být ovlivněno nastavením datových služeb vašeho operátora a dalšími faktory.


Ochrání důležitá data


Nezáleží na tom, jestli chcete zašifrovat velký objem přísně tajných pracovních dokumentů nebo pouze několik fotografií z dovolené. Pokročilá funkce Zabezpečená složka pojme všechny vaše soubory, které chcete ochránit před nežádoucí zvědavostí.


Dostupnost funkce závisí na druhu obsahu, který je šifrován.
Funkce Zabezpečená složka pracuje na softwarové úrovni a její používání nezabírá více kapacity úložiště.
Dva profily v jednom zařízení


S chytrým telefonem Samsung Galaxy J7 získáte nejjednodušší způsob používání dvou účtů v jedné komunikační aplikaci současně. Prostě oba profily uložíte v nastavení telefonu a okamžitě si můžete užívat praktičtější způsob online komunikace.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
2 050 Kč
1 694 Kč bez DPH
Čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon s taktem na frekvenci 1,7 GHzGoogle Android 4.1 Jelly B... více.
2 460 Kč
2 033 Kč bez DPH
Technické parametry:Hmotnost [g]: 130 Rozměry [mm]: 136,6 x 69,8 x 7,9 Operační systém... více.
2 460 Kč
2 033 Kč bez DPH
Technické parametry:Hmotnost [g]: 130 Rozměry [mm]: 136,6 x 69,8 x 7,9 Operační systém... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon