Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy Grand Neo Plus Duos I9060, bílá

Samsung Galaxy Grand Neo je smartphone, který nejen že skvěle vypadá, ale také umí! Jeho kompaktní tvar vám snadno padne do ruky, štíhlé tělo a čisté jednoduché linie polichotí vašemu oku. Závist vzbuzuje i svým dokonale elegantním profilem, kt... více informací

1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy Grand Neo Plus Duos I9060, bílá

Samsung Galaxy Grand Neo je smartphone, který nejen že skvěle vypadá, ale také umí! Jeho kompaktní tvar vám snadno padne do ruky, štíhlé tělo a čisté jednoduché linie polichotí vašemu oku. Závist vzbuzuje i svým dokonale elegantním profilem, který by chtěl mít prostě každý. Jak už ale bylo řečeno, není to jen o výjimečném vzhledu. Pod povrchem skrývá neméně zajímavé přednosti. Velký displej, luxusní výkon a parádní fotoaparát. Také dlouhá výdrž baterie je velkým plusem tohoto modelu. Na jedno nabití budete mít bez problémů vystaráno na celý den. A jako třešnička na dortu – slot pro dvě SIM karty, díky kterému můžete skloubit soukromé i pracovní číslo do jednoho telefonu. Tak na co ještě čekáte



Váš dobrý vkus se pozná snadno. Stačí jeden pohled na váš telefon a všem bude jasné, jak na tom jste. Grand Neo Plus Duos je další telefon z proslulé řady Galaxy výrobce Samsung, který okouzlí ještě tenčím a štíhlejším tělem, ale především ještě elegantnějším profilem. Má jednoduché a čisté linie, ladné kontury a tvar, který padne do ruky jako ulitý. Klasici sáhnou po barevném provedení v černé či bílé, a ti z vás, kteří se nebojí zazářit, můžou zvolit oranžovou nebo limetkovou variantu.


Nenechávejte se omezovat nedostatkem energie. Díky dlouhé výdrži baterie, kterou se zařízení může pochlubit, vás čeká až 10 hodin přehrávání videa na jedno nabití!


S tímto telefonem své zážitky opravdu prožijete. Díky displeji s úhlopříčkou 5,01" se můžete ponořit do světa multimédií, webu a her až po uši. Ale to není vše! Neopakovatelné zážitky vám přinese též fotoaparát s rozlišením 5Mpix a integrovaným bleskem, který připraví skvělé podmínky pro pořizování těch nejkrásnějších snímků.


Společnost Samsung přesně ví, co zákazníci chtějí, a proto její počin Galaxy Grand Neo Plus Duos přináší výkonnější procesor o frekvenci 1,2 GHz, který vám dopřeje celkově větší multimediální výkon v podobě hladkého běhu videa a aplikací, ale i plynulého multitaskingu.


Jedna SIM karta obvykle stačí, ale najdou se i chvíle, kdy by člověk potřeboval po ruce dva telefony. Co s tím? Tento smartphone nastalou situaci hravě vyřeší. Má dva sloty pro SIM karty, takže můžete mít dvě čísla v jednom telefonu. Je to nejen praktické, ale i účelné.


 


rozměry 77 x 143 x 9.6 mm
hmotnost 163 gramů
úhlopříčka displeje 5 \\\" palců
rozlišení displeje 800 x 480 bodů
Wi-Fi ano
bluetooth ano
FM rádio ano
interní paměť 16000 MB
podpora paměťových karet ano
velikost RAM paměťi 1024 MB
Procesor 2 x 1.2 Ghz
GPS modul ano
vložení dvou SIM karet (Dual SIM) ne
pohotovostní režim až 430 hodin
kapacita baterie 2100 mAh
Autofocus (automatické ostření) ano
verze operačního systému Android 4.2 Jelly Bean
počet barev 16 milionů
typ displeje kapacitní
Fotoaparát 5 Mpx
blesk diodový
operační systém Android



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
2 040 Kč
1 686 Kč bez DPH
Základní vlastnostiPoužití Chytrý telefon – SmartphoneKonstrukce Dotykový displejProved... více.
3 320 Kč
2 744 Kč bez DPH
Mobilní telefon Samsung G7105 Galaxy Grand 2cerný (Black). Jedná se o model s petipalco... více.
1 980 Kč
1 636 Kč bez DPH
Platforma Android 4.0, inovativní funkce, 4,8" AMOLED displej, rozlišení 1280 x 720 pix... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon