Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy A8 2018 A530F Dual SIM, černá

Chytrý telefon Samsung Galaxy A8 je poháněn 8jádrovým procesorem s frekvencí 2x 2.2 GHz a 6x 1.6 GHz, který je doplněn o 4 GB operační paměti. Interní paměť nabízí kapacitu 32 GB a můžete ji rozšířit pomocí karet microSD (až 256 GB). Dotykový d... více informací

4 890 Kč
4 041 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy A8 2018 A530F Dual SIM, černá

Chytrý telefon Samsung Galaxy A8 je poháněn 8jádrovým procesorem s frekvencí 2x 2.2 GHz a 6x 1.6 GHz, který je doplněn o 4 GB operační paměti. Interní paměť nabízí kapacitu 32 GB a můžete ji rozšířit pomocí karet microSD (až 256 GB). Dotykový displej Super AMOLED má velikost 5.6" a rozlišení Full HD+ 2220 x 1080 bodů. Zadní fotoaparát nabízí 16 Mpx snímač, světelnost f/1.7 a extra rychlé automatické zaostření PDAF. Přední duální fotoaparát je vybaven snímači 16 a 8 Mpx s objektivy f/1.9. Z moderních technologií nabízí NFC, Bluetooth, Wi-Fi ac a GPS/ Glonass/ BeiDou přijímač. Podporováno je připojení k mobilním sítím 2G, 3G a LTE cat.11. V konektorové výbavě najdete moderní rozhraní USB Type-C. Mezi funkční výbavu patří například rychlé nabíjení, akcelerometr, barometr, snímač otisků prstů, gyroskop, geomagnetický senzor, Hallův senzor, senzor přiblížení, RGB světelný senzor. Provoz zajišťuje dobíjecí baterie s kapacitou 3000 mAh. Jako operační systém je využita platforma Android 7 Nougat.


 


Seznamte se s mobilním telefonem, díky kterému se zamilujete do technologií. Stylový model z řady Galaxy A splňuje všechno, co by špičkový smartphone splňovat měl. Jeho dominantou je rozsáhlý Infinity displej pyšnící se poměrem stran 18,5:9, díky němuž je prohlížení obsahu příjemnější než kdy dříve. Potěšení zažijete také z pořizování snímků, neboť fotoaparát s 16MP rozlišením vykouzlí všechno, na co vaše estetická duše zrovna pomyslí. Mobilní telefon se pro vás stane nepostradatelným společníkem i díky chytrým funkcím a možnosti vložení dvou SIM karet. Bát se nemusíte ani o dostatečné zabezpečení – Samsung Galaxy A8 pohodlně odemknete otiskem prstu nebo pomocí funkce rozpoznání tváře. Nezbytnou součástí je také perfektně promyšlený design.


 


Rozlučte se s nekonečným scrollováním po obrazovce! Infinity displej, kterým se zařízení může pochlubit, je ve srovnání s ostatními modely řady Galaxy A nejen větší, ale také znatelně delší. FHD+ displej vám poskytne ten nejlepší obrazový zážitek, zatímco s poměrem stran 18,5:9 bude prohlížení obsahu náramně pohodlné.


 


Připravte se na to, že budete pořizovat úchvatné fotografie, a to nejen díky 16MP rozlišení. Zadní duální fotoaparát disponuje funkcí Live Focus, se kterou dosáhnete populárního efektu rozostřeného pozadí. Při focení můžete využívat i několik režimů, zábavné nálepky nebo filtry. Vhod vám přijde i funkce rozpoznání tváře a vysoká světelnost, se kterou pořídíte skvělé fotografie i za šera.


 


Chcete mít po ruce společníka, který vám pomůže k jednoduššímu průběhu dne? Představujeme vám vašeho nového virtuálního přítele – asistenta Bixby. Pomůže vám nastavit veškeré upomínky, dokáže se přizpůsobit vašim zvykům a snadno díky němu získáte informace za pomocí fotoaparátu. Ovládat ho můžete dotykem nebo lze využít i text.


 


Nebaví vás neustále dokola probouzet displej svého telefonu, abyste zjistili, kolik je hodin? Galaxy A8 nabízí funkci Always On Display, se kterou můžete mít informace jako čas, datum či stav baterie stále na očích. Chytrou stránku telefonu doplňuje také funkce Dual Messenger, jež umožňuje oddělit pracovní zprávy od těch soukromých, nebo inteligentní aktivace Wi-Fi, která šetří vaše mobilní data i baterii.


 


Smartphone disponuje velkokapacitní operační pamětí, plynule a bez problémů s ním tak zvládnete práci i zábavu. Díky možnosti vložení microSD karty můžete vnitřní 32GB úložiště rozšířit až o dalších 256 GB, které nepochybně pojmou všechny vaše dokumenty, fotografie i aplikace. Dual SIM provedení, díky němuž budete moci používat dvě telefonní čísla, vám přijde vhod, pokud používáte zároveň soukromé a firemní číslo.



Podobné produkty

19 430 Kč
16 058 Kč bez DPH
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Technické parametry: Displej: Úhlopříčka displeje 6" Rozlišení v pixelech 1080×1920... více.
4 210 Kč
3 479 Kč bez DPH
Rovnováha designu a funkčnosti s 5,5“ displejem s Quad HD rozlišením. Osmijádrový proce... více.
5 490 Kč
4 537 Kč bez DPH
Nové tlačítko plochy = nový zážitek Nové tlačítko plochy – Home Button je bez pohybliv... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon