Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Nokia

Samsung Galaxy A41 A415F Dual SIM, černá

Výkonný telefon Samsung A41 s širokým displejem a kompaktním designem vás bude bavit. Svá oblíbená videa můžete sledovat ve Full HD+ rozlišení. Silný procesor a velká interní paměť s možností rozšíření o externí paměť zajišťuje výkon a plynulý... více informací

5 670 Kč
4 686 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy A41 A415F Dual SIM, černá

Výkonný telefon Samsung A41 s širokým displejem a kompaktním designem vás bude bavit. Svá oblíbená videa můžete sledovat ve Full HD+ rozlišení. Silný procesor a velká interní paměť s možností rozšíření o externí paměť zajišťuje výkon a plynulý chod telefonu. Díky silné baterii si můžete užít po dlouhou dobu skvělé funkce, kterými telefon disponuje. Trojitý širokoúhlý fotoaparát vám zajistí ostré, křišťálově čisté záběry. Vaše data ochrání platforma Samsung Knox s biometrickým zabezpečením. Herní svět vám zpestří funkce Game Booster, dodávající grafice při hraní mobilních her hladký a realistický vzhled.



Telefon nabízí velice kvalitní 6,1palcový Infinity-U displej s technologií Super AMOLED. Svá oblíbená videa, hry, online streamy můžete bez problému sledovat v detailním rozlišení Full HD+.


Ergonomicky zaoblená záda telefonu a tenké tělo vám úžasně padne do ruky, proto je ovládání obrazovky velice snadné. Vaši osobnost podtrhnete výběrem jedné ze tří barev.



Pokročilý trojitý fotoaparát vám umožní pořizovat dokonale ostré snímky. Křišťálově čisté záběry vám zajistí 48megapixelový objektiv s 8megapixelovým ultraširokoúhlým objektivem. Unikátní 5megapixelový hloubkový objektiv zbaví vaše fotografie nežádoucího šumu na pozadí pro dosažení profesionálního výsledku.


S pomocí 25megapixelového předního fotoaparátu vytvoříte perfektně ostrá selfíčka. Funkce živé zaostření zajistí, aby se váš obličej stal středobodem fotografie díky jemnému rozostření pozadí.



Funkce Samsung Knox chrání telefon již od první minuty po spuštění. Díky vícevrstvému zabezpečení brání vaše citlivá data před malwarem a dalšími škodlivými útoky. Telefon je chráněn také supermoderním biometrickým zabezpečením a pro potřeby odemknutí stačí přiložit prst na snímač otisků zabudovaný v displeji.


Telefon obsahuje speciální herní rozhraní a snadno dostupné menu. Funkce Game Booster dodá grafice při hraní mobilních her hladký a realistický vzhled. Zároveň dokáže zanalyzovat, jakým způsobem telefon používáte, a na základě získaných dat optimalizuje výdrž, teplotu a využití paměti.



Pokročilý 8jádrový procesor a 4 gigabajty paměti RAM zajišťují plynulý chod telefonu, ať už surfujete na internetu, sledujete videa či používáte náročnější aplikace.


Baterie s kapacitou 3500 miliampérhodin zajistí dlouhodobý požitek ze skvělých funkcí, kterými telefon disponuje. Jakmile se telefon začne vybíjet, díky rychlému nabíjení se ani nenadějete a budete zase moci surfovat, sdílet a hrát hry.



Podobné produkty

19 430 Kč
16 058 Kč bez DPH
1 620 Kč
1 339 Kč bez DPH
Apple iPhone 4S - 16GB Nejočekávanější multimediální mobilní telefon tohoto roku... více.
1 780 Kč
1 471 Kč bez DPH
Technická specifikacerozměry a konstrukce rozměry 137 × 71 × 8,6 mm hmotnost 133 g hard... více.
1 470 Kč
1 215 Kč bez DPH
Tento propracovaný přístroj respektuje způsob, jakým pracujete - nabízí špičkovou správ... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon