Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy A40 A405F Dual SIM, modrá

Chytrý mobil Galaxy A40 vás zaujme svým neotřelým vzhledem a elegantními křivkami. Jeho displej využívá maximum prostoru, aby vám mohl nabídnout co nejvíce zobrazených detailů. A to nejlepší - duální fotoaparát, který zachytí vše, co kolem sebe... více informací

4 810 Kč
3 975 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy A40 A405F Dual SIM, modrá

Chytrý mobil Galaxy A40 vás zaujme svým neotřelým vzhledem a elegantními křivkami. Jeho displej využívá maximum prostoru, aby vám mohl nabídnout co nejvíce zobrazených detailů. A to nejlepší - duální fotoaparát, který zachytí vše, co kolem sebe vidíte, a navíc má velkou řadu vychytávek, se kterými budou snímky ještě lepší. K tomu připočítejte baterii, která vás nezklame po celý den, dostatečnou paměť s možností dalšího rozšíření a dostanete smartphone, který opravdu stojí za to.


 


Samsung Galaxy A40 je smartphone, který se rozhodně nedá popsat jako nudný. V davu obyčejných telefonů okamžitě vynikne. Výjimečnost poznáte už podle barev, ve kterých je vyroben - jsou to černá, bílá, korálově růžová nebo modrá. Navíc je opravdu tenký a díky ergonomickému tvaru a zadní části, která je vyrobena ze 3D skla, se pohodlně ovládá jednou rukou.


 


Aby vás nic nerušilo při sledování vašich oblíbených filmů nebo při hraní her, je tento telefon téměř bez rámečků. Maximum prostoru je tedy věnováno displeji s úhlopříčkou 5,9”, který je navíc vytvarován do písmene U, aby ani milimetr čtvereční nezůstal nazmar. Díky technologii Super AMOLED a Full HD+ rozlišení si můžete vychutnat propracovanost každého detailu.


 


Asi největší chloubou telefonu je duální fotoaparát. Ten využívá dva objektivy - hlavní 16Mpx a ultraširokoúhlý 5Mpx, který se pyšní neuvěřitelným 123° úhlem záběru. Jde o podobný úhel, jaký vidí lidské oko, takže se vám na snímek podaří zachytit opravdu vše, co vidíte. Kromě toho fotoaparát rozpozná objekt, který chcete vyfotit a přizpůsobí tomu nastavení, jas i sytost. Celkem se můžete těšit na 19 různých režimů, které jsou připraveny udělat vše proto, abyste s výsledkem byli naprosto spokojeni.


 


Pro dokonalé selfie fotky je tu přední 25Mpx fotoaparát, který se postará o to, abyste na fotografiích vypadali co nejlépe. K tomu využívá nastavení jasu, funkci rozostření pozadí nebo režim Smart Beauty. Můžete se tedy těšit na vydařené snímky, které vypadají dobře, ať už jste se fotili na přímém slunci nebo ve tmavém baru.




Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
15 630 Kč
12 917 Kč bez DPH
Klíčové vlastnosti: Dva superschopné fotoaparáty na zadní straně Ještě jasnější 6,1... více.
1 760 Kč
1 455 Kč bez DPH
Parametry a specifikace:   Operační systém: iOS 7   Podporované sítě: GSM: 850/90... více.
6 639 Kč
5 487 Kč bez DPH
Preciznost u iPhonu 7 Plus dostává jiný rozměr. Home Button přetvořené do lepší podoby... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon