Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Nokia

Nokia 8 Single SIM, stříbrná

Prémiový chytrý telefon v krásném kovovém těle, s extrémním výkonem, velkým Quad HD displejem, fotografickým režimem Dual-Sight, zvukem Nokia OZO, snímačem otisků prstů a připojením LTE cat.9. 5.3" IPS Quad HD displej 2.5D Corning Gorilla Glass... více informací

4 760 Kč
3 934 Kč bez DPH
Skladem

Nokia 8 Single SIM, stříbrná

Prémiový chytrý telefon v krásném kovovém těle, s extrémním výkonem, velkým Quad HD displejem, fotografickým režimem Dual-Sight, zvukem Nokia OZO, snímačem otisků prstů a připojením LTE cat.9. 5.3" IPS Quad HD displej 2.5D Corning Gorilla Glass 5, rozlišení 2560 x 1440 bodů, 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB interní paměti, fotoaparáty duální 13MPx a 13MPx, slot pro microSD, USB Type-C, Bluetooth, NFC, ANT+, WiFi, GPS/ GLONASS/ BDS, 3090 mAh baterie, ochrana proti stříkající vodě IP54, operační systém Android 7 Nougat.



Začněte objevovat zbrusu nové možnosti a zážitky, které vám přináší chytrý telefon Nokia 8. Impozantnímu zpracování dominuje osobitý design hladkého těla se zrcadlovým povrchem, které si můžete vybrat z několika barevných variant. Velkou chloubou smartphonu je polarizovaný 5.3“ displej s 2K rozlišením a samozřejmostí jsou i ty nejkvalitnější materiály a pevná konstrukce. Zcela nový rozměr zábavy poznáte s režimem Dual-Sight, který vám umožňuje současně použít přední i zadní čočku fotoaparátu na rozdělené obrazovce. Vaše obrazové zážitky podpoří kvalitní optika, záznam 4K videa a dokonalý zvuk v čele s technologií Nokia OZO. Nedílnou součástí je také skvělý software, se kterým bude váš telefon šlapat hladce jako hodinky.



Značka Nokia své mobilní telefony vyrábí s důrazem na kvalitu, detail i perfektní design. Jinak tomu není ani v případě modelu 8, který prochází precizním procesem zpracování. Jeho decentní leštěný vzhled zaujme každého. Kvalitní hliníkové tělo s jednolitou konstrukcí a bez zbytečných linií skvěle padne do vaší ruky. Polarizovaný 5.3“ displej, který se chlubí neuvěřitelným 2K rozlišením, vám zprostředkuje nádherné barvy a skvělý jas.



Buďte vždy připraveni na ty nejlepší snímky i videa. Cesta k nim bude jednoduchá a zábavná díky dvojitému zadnímu fotoaparátu s barevnými i černobílými snímači a rozlišením 13 Mpix. Stejné rozlišení vám nabídne i přední čočka, která je navíc širokoúhlá. Zároveň přední i zadní kamera je obohacena optikou ZEISS, která vás naprosto uchvátí. Videa budete moci nahrávat ve formátu 4K, obrazové zážitky vám tak budou doslova ležet u nohou. Všechny vaše fotografie, videa i další soubory pojme velká vnitřní paměť, kterou můžete pomocí micro SD karty lehce navýšit až o dalších 256 GB.


 


Ruku v ruce s perfektním obrazem jde i ten nejlepší zvuk. Model vám nabídne vestavěný prostorový 360° zvuk s technologií Nokia OZO, která vám zprostředkuje perfektní audio techniku, jež používají i hollywoodští filmaři. Režim Audio Focus mezitím umožňuje zvýraznit ty správné zvuky a tlumí zvuky okolí nebo šum na pozadí.


Dokážete si představit, že byste mohli současně používat přední i zadní fotoaparát? S Nokia 8 si tuhle ideu můžete jednoduše splnit, a to díky režimu Dual-Sight. Snímejte sami sebe i to, co se děje na druhé straně, a zprostředkujte tak ten nejvíce autentický zážitek. Na rozdělené obrazovce uvidíte jak snímek z předního, tak i ze zadního fotoaparátu, celé to navíc můžete sdílet live na své sociální sítě.


Užívejte si všech možností, které vám nabízí systém Android Oreo. Díky aplikaci Google Photos se nemusíte obávat o ztrátu jediné fotografie a s chytrou aplikací Google Assistant lehce najdete řešení v každé situaci. Váš smartphone bude navíc vždy aktuální, perfektně zabezpečený a se všemi nejnovějšími funkcemi. Všechny tyto vlastnosti si užijete s prvotřídním výkonem procesoru Qualcomm Snapdragon 835, který umožňuje kromě neuvěřitelně dlouhé životnosti baterie i skvělý grafický výkon.


 


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
3 040 Kč
2 512 Kč bez DPH
Úhlopříčka displeje (palce) ("): 4,3Typ displeje: Super AMOLEDRozlišení displeje (bodů)... více.
3 270 Kč
2 702 Kč bez DPH
Výjimečný smartphone ze skupiny tzv. phabletů, který vás bude poslouchat i na pouhé máv... více.
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Oproti svému předchůdci Lumia 920 nabízí novinka daleko nižší váhu (139 gramů oproti 18... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon