Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Nokia

Nokia 7 Plus Dual SIM, černá

Nokia 7 Plus je velmi elegantní telefon v krásném kovovém těle s potřebnou porcí výkonu, velkým 18:9 Full HD+ displejem, snímačem otisků prstů a připojením LTE. 6" IPS Full HD displej 2.5D Corning Gorilla Glass 3, rozlišení 2160 x 1080 bodů, 8... více informací

4 860 Kč
4 017 Kč bez DPH
Skladem

Nokia 7 Plus Dual SIM, černá

Nokia 7 Plus je velmi elegantní telefon v krásném kovovém těle s potřebnou porcí výkonu, velkým 18:9 Full HD+ displejem, snímačem otisků prstů a připojením LTE. 6" IPS Full HD displej 2.5D Corning Gorilla Glass 3, rozlišení 2160 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 660, 4GB RAM, 64GB interní paměti, zadní duální fotoaparát 12 Mpx (ZEISS f/1.75, 1.4µm) + 13 Mpx (ZEISS f/2.6) a 16 MPx (ZEISS f/2.0), slot pro microSD, USB Type-C, Bluetooth, NFC, WiFi ac, GPS/Glonass/BDS, 3800 mAh baterie, operační systém Android 8 Oreo.



Model 7 plus je expertem na multitasking. Stačí jemně klepnout a je možné rozdělit obrazovku a otevřít tak dvě okna v poměru 1:1. Aby telefon všechno zvládl, je vybaven platformou Qualcomm Snapdragon a RAM pamětí 4 GB. Díky tomu můžete řešit několik věcí najednou, a to rychle a bez dlouhého čekání. Vše pak můžete hravě uložit na vnitřní paměť čítající 64 GB, případně na paměťovou kartu o velikosti až 256 GB. Při focení selfíček vás nenechá ve štychu 16 Mpx přední foťák se schopností pracovat za špatných světelných podmínek. Zadní fotoaparát se pyšní dvěma snímači a optikou ZEISS.



Moderní doba klade maximální důraz na rychlost. Je potřeba řešit několik věcí najednou, nezdržovat se pomalým načítáním ani zdlouhavým nabíjením. Nokia 7 plus proto umožňuje multitasking tím, že podporuje rozdělení obrazovky svého šestipalcového displeje na dvě okna v poměru 1:1. Díky tomu již není potřeba dělat věci napůl a přeskakovat mezi jednotlivými procesy.



Aby vás netrápila pomalá odezva, je telefon vybaven mobilní platformou Qualcomm Snapdragon a 4 GB pamětí RAM. Budete tak mít k dispozici potřebný výkon, vynikající životnost baterie, která vás udrží dlouho v chodu, a díky rychlému nabíjení umožňující nabití poloviny baterie během 30 minut se bude bleskově hlásit do služby.



Tělo telefonu je vyrobeno z jednoho bloku přesně vyfrézovaného hliníku řady 6000 s keramickým vzhledem. Povrch připomínající keramiku se pyšní 2,75 mm okraji s jemným diamantovým řezem. To vše z Nokia 7 plus dělá skvělého a elegantního společníka pro každého.



Dnes se již téměř nikdo neobejde bez fotoaparátu v telefonu. Model 7 plus má dva zadní snímače s rozlišením 12 MP a 13 MP s optikou ZEISS a 2× optickým zoomem, který zajistí zářivé barvy a oživí tak vaše fotografie. Nový režim Pro Camera navíc umožní snadný způsob upravení vyvážení bílé, zaostření, ISO, rychlost uzávěrky i kompenzaci expozice.



Na přední straně telefonu najdete fotoaparát s rozlišením 16 MP s optikou ZEISS a skvělým výkonem při špatném osvětlení, který zvládne krásná „selfie“ v jakoukoliv denní i noční dobu.



Nezáleží na tom, kde jste a jaký hluk je kolem vás, i ty nejjemnější záchvěvy zvuku budou zachyceny pomocí tří vysoce kvalitních mikrofonů.



Zařízení se chlubí zjednodušeným a snadno použitelným rozhraním Android One od společnosti Google. V telefonu naleznete předem pečlivě vybranou sadu instalovaných aplikací a bezplatné úložiště fotografií ve vysoké kvalitě díky službě Google Photos. Zárukou jsou nejnovější inovace od Google, pravidelné bezpečnostní aktualizace a dva roky aktualizovaný operační systém.




Podobné produkty

19 430 Kč
16 058 Kč bez DPH
1 620 Kč
1 339 Kč bez DPH
Apple iPhone 4S - 16GB Nejočekávanější multimediální mobilní telefon tohoto roku... více.
1 780 Kč
1 471 Kč bez DPH
Technická specifikacerozměry a konstrukce rozměry 137 × 71 × 8,6 mm hmotnost 133 g hard... více.
1 470 Kč
1 215 Kč bez DPH
Tento propracovaný přístroj respektuje způsob, jakým pracujete - nabízí špičkovou správ... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon