Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Nokia

Nokia 230 Dual SIM, stříbrná

Jednoduchý design telefonu Nokia 230 Dual SIM je umocněn zadním hliníkovým krytem, který elegantně obepíná jeho ladné křivky. Vznikla tak odolná konstrukce, které neublíží ani nešťastný pád na zem. Přístroj je uzpůsobený tak, aby plnil nároky a... více informací

1 340 Kč
1 107 Kč bez DPH
Skladem

Nokia 230 Dual SIM, stříbrná

Jednoduchý design telefonu Nokia 230 Dual SIM je umocněn zadním hliníkovým krytem, který elegantně obepíná jeho ladné křivky. Vznikla tak odolná konstrukce, které neublíží ani nešťastný pád na zem. Přístroj je uzpůsobený tak, aby plnil nároky a přání základních či pasivních uživatelů telekomunikací. Jeho cena je proto nízká a dostupná každému. Nabízí praktickou možnost vložení dvou SIM karet.


 


S předním fotoaparátem a speciálním tlačítkem pro selfie, vám již nic nebrání v jejich realizaci. Vytvořte si památku na vzácné okamžiky a pořizujte originální snímky, které si i po letech rádi prohlédnete a zasmějete se.


Přední LED blesk umožňuje realizaci fotografií a selfie i ve večerních hodinách nebo při špatném osvětlení. Díky aplikacím Facebook a Twitter je sdílení obrázků snadné a rychlé. Dejte vědět přátelům, kde jste a jak se máte.


 


Propracovaná konstrukce a detaily dodávají chytrému telefonu elegantní vzhled a pevnost. Rám je tvořen odolným polykarbonátem a zadní kryt je z pískovaného hliníku.


 


Telefon disponuje barevným displejem s úhlopříčkou 2,8 palce. Díky jednoduchému ovládání lze na něm hrát hry, vyhledávat na internetu i prezentovat fotografie svým přátelům.


 


Aby se vám lépe cestovalo, telefon je vybaven přijímačem FM rádia. Pro zkrácení dlouhé chvíle si lze po dobu jednoho roku každý měsíc bezplatně stáhnout jednu hru od společnosti Gameloft.


 


Díky podpoře funkce Dual SIM můžete přístroj využívat k obsluze dvou telefonních čísel. Můžete tak lehce spojit soukromý a pracovní telefon v jednom kompaktním zařízení.




Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 760 Kč
1 455 Kč bez DPH
Parametry a specifikace:   Operační systém: iOS 7   Podporované sítě: GSM: 850/90... více.
6 639 Kč
5 487 Kč bez DPH
Preciznost u iPhonu 7 Plus dostává jiný rozměr. Home Button přetvořené do lepší podoby... více.
3 290 Kč
2 719 Kč bez DPH
Seznamte se s chytrým telefonem, který splňuje požadavky na spolehlivý výkon a zároveň... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon