Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > LG

LG H815 G4, bílá

Inteligentní telefon G4 s úhlopříčkou 5,5“ je mistrovským počinem z dílny společnosti LG. Už na první pohled je znát precizní zpracování zadního krytu, který je k dostání ve dvou různých provedeních - klasickém plastovém a stylovém koženém - a... více informací

3 120 Kč
2 579 Kč bez DPH
Skladem

LG H815 G4, bílá

Inteligentní telefon G4 s úhlopříčkou 5,5“ je mistrovským počinem z dílny společnosti LG. Už na první pohled je znát precizní zpracování zadního krytu, který je k dostání ve dvou různých provedeních - klasickém plastovém a stylovém koženém - a zároveň v několika barevných variantách. Pod povrchem skrývá řadu vyladěných funkcí a nadupaný fotoaparát, se kterým levou zadní pořídíte fotografie na profesionální úrovni. Model G4 potěší také vyjímatelnou baterií a slotem pro paměťovou kartu, se kterou můžete rozšířit paměť až do úctyhodné kapacity 128 GB



Smartphone LG G4 H815 s úhlopříčkou 5,5“ je mistrovskou prací z dílny společnosti LG. Už na první pohled je znát precizní zpracování zadního krytu, který je k dostání ve dvou různých provedeních a zároveň i v několika barevných variantách. Pod povrchem skrývá řadu vyladěných funkcí a nadupaný fotoaparát, se kterým levou zadní pořídíte fotografie na profesionální úrovni. LG G4 potěší také vyjímatelnou baterií a slotem pro paměťovou kartu, se kterou můžete rozšířit paměť až do kapacity 128 GB.



Ať už zvolíte jakoukoli variantu, jemně zakřivený design tohoto telefonu vám skvěle padne do oka i do ruky. S LG G4 si totiž nevybíráte pouze barvu. Zvolit si můžete také z jedinečného provedení zadního krytu. Fandíte-li povrchu s texturou „hammered-array“, máte na výběr z metalicky šedé, třpytivě zlaté a keramicky bílé. Pokud máte chuť na něco nezvyklého, můžete sáhnout po telefonu se zadním krytem z kůže se stylovým prošíváním a přírodní strukturou. I tato verze je k dostání v několika charakteristických barvách (hnědá, černá, červená).



S G4kou budete pořizovat perfektní fotografie, které oslní svou dokonalostí. Špičkový zadní fotoaparát s ultra světelným objektivem zaručí jasné a ostré záběry, a to i při nižší intenzitě osvětlení. Také na předním fotoaparátu si společnost LG dala záležet. Mimo to, že je vybaven řadou zábavných a praktických funkcí (např. ovládáním pomocí gest), pořídíte s ním perfektní selfie, na kterých nenajdete jedinou chybičku.



IPS Quantum displej s úhlopříčkou 5,5“ zobrazuje vysoce kontrastní snímky v bohatých a reálných barvách. Tento model se může pochlubit i technologií In-cell Touch Displej, která zaručuje vysokou citlivost obrazovky a perfektní viditelnost za každého světla.


Ovládání je intuitivnější, jednodušší a chytřejší, než se může zdát. Váš život bude snadnější díky funkci Smart Notice, která vám řekne, co potřebujete, dříve, než si to uvědomíte. Galerie s upraveným rozhraním vám umožní pohodlně uspořádávat fotografie přesně podle vašich kritérií (čas, místo,…) a občas vám i připomene nějaký ten pěkný okamžik, na který stojí za to zavzpomínat. Aby toho ale nebylo málo, nabízí tento telefon také funkci Event Pocket. Pokud budete do kalendáře vkládat události, tato funkce na základně poskytnutých informací sama doporučí místo a konání aktivity.



Tento telefon je vybaven fotoaparátem s laserovým automatickým ostřením a optickým stabilizátorem obrazu, což je spojení, které zaručuje perfektně ostré snímky bez rozmazání. Dokonalé barvy na vašich snímcích má na svědomí moderní snímač barevného spektra. Tím, že dokáže zanalyzovat a změřit světlo v rámci fotografované scény, zajistí zcela přirozené a živé barvy i za nepříznivého osvětlení. K dispozici je také manuální režim, který umožňuje změnit nastavení fotoaparátu dle vašeho přání. Hravě tak vyfotografujete třeba i planoucí světla.


 


Adresář: sdílená
Baterie a kapacita: Li-Ion 3000 mAh
Bluetooth: ano (v.4.1)
Display: 16 milionů barev
Dotykový displej: ano
Dual SIM: ne
E-mail / xHTML: ano/ano
EDGE: ano
Fotoaparát: 16MPx (5 312 × 2 988), video (3 840 × 2 160), blesk
GPRS: ano
GPS : ano
Hmotnost: 155 g
Konstrukce: klasická
Možnost natáčet video: ano (3 840 × 2 160)
MP3 přehrávač: ano
NFC: ano
Operační systém: Google Android 5.1 (Lollipop)
Paměť RAM: 3 072 MB
Pamětová karta: MicroSDHC až 128 GB
pásma 4G (LTE): ano
podpora 3G (UMTS, WCMDA): ano
Přední fotoaparát: 8 Mpx (3 264 × 2 448)
Procesor: Qualcomm Snapdragon 808 - MSM8992 (1 800 MHz)
Rádio: ano
Rozlišení displeje: 1 440 × 2 560 bodů
Rozměry: 149 × 76 × 9,8 mm
Sítě GSM: 850,900,1800,1900 MHz
Typ jádra: 6× Cortex-A57+A53 (4,1 DMIPS/MHz)
Typ SIM karty: microSIM
Úhlopříčka displeje: 5,5"
Uživatelská paměť: 32GB (21,95 GB dostupných)
Videotelefonování: ano
Vyšší odolnost přístroje: ne
Wifi: ano



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 070 Kč
884 Kč bez DPH
Nokia E72 je elegantní manažerský telefon a zároveň nástupce modelu E71. V jeho výbavě... více.
5 440 Kč
4 496 Kč bez DPH
Mobilní telefon Samsung Galaxy S8 s ohromující výbavou v nádherném a unikátním tenkém t... více.
3 990 Kč
3 298 Kč bez DPH
Chytrý telefon inovované řady Galaxy A v nejdostupnějším provedení, který nabízí řadu p... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon