Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Huawei

Huawei P8 Lite 2015 Dual SIM, bílá

Smartphone s modelovým označením P8 Lite si ze svého vybavenějšího sourozence bere zejména povedené designové zpracování a zároveň příliš nezaostává ani v hardwarové výbavě. Huawei P8 Lite běží na svěžím operačním systému Android 5.0 Lollipop.... více informací

2 550 Kč
2 107 Kč bez DPH
Skladem

Huawei P8 Lite 2015 Dual SIM, bílá

Smartphone s modelovým označením P8 Lite si ze svého vybavenějšího sourozence bere zejména povedené designové zpracování a zároveň příliš nezaostává ani v hardwarové výbavě. Huawei P8 Lite běží na svěžím operačním systému Android 5.0 Lollipop. Prostředí systému je mírně upravené nadstavbou společnosti Huawei, která ale není náročná na paměť RAM nebo procesor. Naopak předem nabízí spoustu důležitých předinstalovaných aplikací, které již nebudete muset stahovat z obchodu Google Play.


 


Nejdůležitějším ovládacím prvkem je pochopitelně krásný IPS LCD displej o uhlopříčce 5 palců a s rozlišením HD. O plynulý chod systému se stará výkonný osmijádrový procesor s frekvencí 1,2GHz. Výkonný procesor doplňuje dvojice operační paměti RAM o velikosti 2GB a výkonného grafického akcelerátoru. Tato výbava si hravě poradí i s náročnějšími aplikacemi, včetně 3D her. O výdrž se potom stará baterie s kapacitou až 2200mAh. Veškerá multimédia lze ukládat do interní paměti o velikosti 16GB, popřípadě ji rozšířit o dalších 128GB pomocí paměťových microSD karet.


 


Nesmíme zapomenout na povedené fotoaparáty. Ten zadní nabízí 13MPx a duální LED blesk, zatímco přední ocení zejména příznivci autoportrétů - pořizuje snímky v rozlišení až 5MPx. Fotoaparát se chlubí i spoustou softwarových vychytávek, nechybí například geotagging nebo autofocus, zpomalená závěrka a podobně. Samozřejmostí je široká škála kompatibility - například LTE, NFC, WiFi, Bluetooth 4.0 či GPS s podporou GLONASSu. 




Podobné produkty

19 430 Kč
16 058 Kč bez DPH
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Technické parametry: Displej: Úhlopříčka displeje 6" Rozlišení v pixelech 1080×1920... více.
4 210 Kč
3 479 Kč bez DPH
Rovnováha designu a funkčnosti s 5,5“ displejem s Quad HD rozlišením. Osmijádrový proce... více.
5 490 Kč
4 537 Kč bez DPH
Nové tlačítko plochy = nový zážitek Nové tlačítko plochy – Home Button je bez pohybliv... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon