Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Honor

Honor 7X 4GB/64GB Dual SIM, zlatá

/ 5.93" IPS displej 2160 x 1080 / 8jádrový procesor 2.36GHz / Operační paměť 4GB RAM / Interní paměť 64 GB / 16MPx fotoaparát / Konektivita LTE (4G), UMTS (3G) / Funkce Bluetooth, Dual-SIM, GPS, Wi-Fi / Čtečka otisku prstů, Duální fotoaparát /... více informací

3 940 Kč
3 256 Kč bez DPH
Skladem

Honor 7X 4GB/64GB Dual SIM, zlatá

/ 5.93" IPS displej 2160 x 1080 / 8jádrový procesor 2.36GHz / Operační paměť 4GB RAM / Interní paměť 64 GB / 16MPx fotoaparát / Konektivita LTE (4G), UMTS (3G) / Funkce Bluetooth, Dual-SIM, GPS, Wi-Fi / Čtečka otisku prstů, Duální fotoaparát / Hmotnost 165 g / Rozměry 75.3 x 156.5 x 7.6 mm / Kapacita baterie 3340 mAh / Operační systém Android 7.0 / 



Na čele telefonu najdeme prostorný FullView displej s vysokým FHD+ rozlišením. Na přední straně zbylo místo už jen na přední fotoaparát a malou bradu s logem společnosti. Tvrzené 2,5D sklo displeje postupně přechází do celokovového těla zařízení. Na zádech naleznete designově upravený duální fotoaparát a čtečku otisku prstů. Uvnitř chytrého telefonu tepe osmijádrový úsporný procesor Kirin. O plynulý chod systému s vlastní nadstavbou EMUI se také stará dostatečně velká operační paměť. Pro vaše soubory je pak připraveno prostorné úložiště o velikosti 64 GB. Také baterie zařízení dostala mnohá vylepšení, a tak telefon bez problému vydrží náročnější pracovní den. Kdyby s tím však měl problémy, můžete mu díky úsporným režimům jednoduše k celodenní výdrži dopomoci.



Mobilní telefon nabídne díky bezrámečkovému designu FullView velký 5,93palcový displej, a přitom jsou stále zachovány i kompaktní rozměry. Vzhledem k poměrně velkému displeji bylo použito FHD+ rozlišení, díky kterému displej dosahuje tak vysoké jemnosti, že rastr obrazovky je lidským okem naprosto nepozorovatelný.


Společně s rozlišením došlo i k úpravě poměru stran z 16:9 na prostornějších 18:9. Například při hraní her tak získáte větší rozhled a tím výhodu nad ostatními hráči. O výkon zařízení se stará nový úsporný osmijádrový procesor Kirin a dostatečně prostorná operační paměť RAM. Celý telefon běží na uživatelsky přívětivé nadstavbě operačního systému Android Nougat s názvem EMUI. Ihned po startu telefonu vám však bude nabídnuta aktualizace na novější verzi Android Oreo.



Poněkud netradičně se Honor rozhodl pokrýt záda telefonu kovem. Společnost tak vybočila z osvědčeného trendu skleněných zad a rozhodla se celé tělo pokrýt jemným hliníkem. Zařízení je nabízeno ve třech barevných variantách. Na výběr máte stylovou černou, elegantní zlatou a moderní modrou.


Čočky zadního fotoaparátu mají rozlišení 16 a 2 MP. Druhá čočka fotoaparátu slouží pro zachycení hloubky ostrosti a efektivní rozmazání pozadí při portrétním režimu. Navíc díky technologii PDAF a zdokonalenému algoritmu dokážete ještě rychleji zaostřit na váš cíl. Videa můžete natáčet až ve Full-HD rozlišení s frekvencí 30 snímků za vteřinu. Za zmínku rozhodně stojí také 8MP selfie kamerka na čelní straně, která nově také nabídne funkci portrétního režimu a rozmazání pozadí.




Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
1 380 Kč
1 141 Kč bez DPH
Excelentní iPhone s vysokou rychlostí, dvoujádrový procesor Apple A5 s frekvencí 1 GHz,... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon