Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone SE 32GB, stříbrná

Tak malý, přitom tak výkonný. Apple iPhone SE je vůbec nejvýkonnější 4“ telefon. Retina, procesory Apple A9 a M9, 12MPx fotoaparát, čtečka otisků prstů, hlasový asistent Siri a úžasný operační systém iOS 10.

 

Oblíbený design. T... více informací

3 720 Kč
3 074 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone SE 32GB, stříbrná

Tak malý, přitom tak výkonný. Apple iPhone SE je vůbec nejvýkonnější 4“ telefon. Retina, procesory Apple A9 a M9, 12MPx fotoaparát, čtečka otisků prstů, hlasový asistent Siri a úžasný operační systém iOS 10.


 


Oblíbený design. Teď si ho teprve zamilujete.


Design, na který tolik lidí nedá dopustit, posouvá iPhone SE ještě dál. Tento lehký, kompaktní telefon z pískovaného hliníku vám přesně padne do ruky. Na brilantním 4palcovém Retina displeji vypadá všechno ostře a jasně. Celkový dojem podtrhují zkosené hrany s matným povrchem a barevně sladěné logo z nerezové oceli.


 


Vůbec nejvýkonnější 4palcový telefon a vrcholně úsporný pohybový koprocesor M9.


Srdcem iPhonu SE je stejný vyspělý čip A9, jako je v iPhonu 6s. 64bitová architektura třídy stolních počítačů vyniká rychlostí a odezvou. A grafika s výkonem herních konzolí zvládá i propracované prostředí her a aplikací. Je to skutečně silný čip s vrcholným výkonem. Pohybový koprocesor M9 integrovaný přímo v čipu A9 vyhodnocuje data akcelerometru, kompasu a gyroskopu a na jejich základě měří počet kroků, vzdálenost a další tréninkové ukazatele.


 


Jediný fotoaparát, bez kterého se neobejdete i s Live Photos.


iPhonem SE s 12megapixelovým fotoaparátem iSight pořídíte stejně ostré a detailní fotky jako iPhonem 6s. A natočíte i sestřiháte brilantní 4K videa se čtyřnásobným rozlišením oproti 1080p HD. Funkce Live Photos oživuje fotky pohybem a zvukem. Když na statické 12megapixelové fotce podržíte prst, promítne se vám pár sekund před jejím pořízením a po něm. Vzpomínky vám tak zůstanou jako živé. True Tone blesk se přizpůsobuje okolnímu světlu, takže dosáhnete věrnějšího podání barev a pleťových odstínů.


 


Pokročilé zabezpečení s Touch ID i rychlejší 4G LTE a Wi-Fi.


Touch ID umožňuje iPhone SE snadno a bezpečně odemknout. Otisk prstu je přece jen nejlepší heslo – jedinečné a vždycky po ruce. Prohlížejte web, stahujte aplikace a hry a streamujte video přes Wi-Fi 802.11ac a 4G LTE ještě rychleji než na iPhonu 5s. Větší počet pásem LTE vám na iPhonu SE zpřístupní roamingové služby na víc místech po celém světě. Podporuje taky volání přes Wi-Fi, takže se hlas přenáší širokopásmově ve vysoké kvalitě. A přes Bluetooth k telefonu připojíte Apple Watch, externí reproduktory a další zařízení.


 


Hardware a software. Stvořené jeden pro druhého.


iOS 10 s přehledným prostředím, výbornými funkcemi a zabezpečením v samotném jádru je nejvyspělejší mobilní operační systém a základ iPhonu SE. Vypadá a funguje krásně, takže i nejjednodušší věci vás budou bavit. Nejdůležitější aplikace máte na iPhonu hned po vybalení. Ve Zprávách můžete posílat textovky s fotkami, videoklipy nebo odkazy. V Hudbě se snadno dostanete k celé knihovně Apple Music i své osobní sbírce. Přes FaceTime uskutečníte z iPhonu videohovor na iPhone, iPad nebo Mac někoho jiného. A Mapy s hlasovou navigací, průběžně aktualizovanými dopravními informacemi a šikovným zobrazením Doprava vás spolehlivě dovedou do cíle.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
2 040 Kč
1 686 Kč bez DPH
Základní vlastnostiPoužití Chytrý telefon – SmartphoneKonstrukce Dotykový displejProved... více.
3 320 Kč
2 744 Kč bez DPH
Mobilní telefon Samsung G7105 Galaxy Grand 2cerný (Black). Jedná se o model s petipalco... více.
1 980 Kč
1 636 Kč bez DPH
Platforma Android 4.0, inovativní funkce, 4,8" AMOLED displej, rozlišení 1280 x 720 pix... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon