Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone 8 256GB, stříbrná

iPhone v krásném skleněném designu s ještě vyšším výkonem pro aplikace rozšířené reality, lepším fotoaparátem a podporou bezdrátového nabíjení Qi, 4,7“ Retina displej s širokým barevným gamutem, technologií TrueTone a 3D Touch, rozlišení 1334 x... více informací

7 870 Kč
6 504 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone 8 256GB, stříbrná

iPhone v krásném skleněném designu s ještě vyšším výkonem pro aplikace rozšířené reality, lepším fotoaparátem a podporou bezdrátového nabíjení Qi, 4,7“ Retina displej s širokým barevným gamutem, technologií TrueTone a 3D Touch, rozlišení 1334 x 750 bodů, 6jádrový čip A11 Bionic, 256 GB interní paměti, 12MP fotoaparát s vylepšeným ISP, clonou ƒ/1,8 a optickou stabilizací, 7MP FaceTime HD kamera, Touch ID. 4G LTE. Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi ac, GPS/Glo/Gal/QZSS, rozhraní Lightning.


 


Nový 4.7“ TrueTone Retina displej


Nyní vypadá na obrazovce všechno mnohem přirozeněji. Vyvážení bílé upravuje technologie TrueTone s vyspělým snímačem okolního osvětlení, takže je obraz vždy perfektně barevný a příjemný pro vaše oči. Displej také vyniká širokým barevným rozsahem (P3), vysokým jasem i kontrastem a podporuje 3D Touch. 4.7" Retina displej s technologií IPS se může pochlubit rozlišením HD 1334 x 750 bodů s hustotou 326 bodů na palec (ppi). Přináší tak velmi ostrý obraz se skvělými úhly pohledu pro komunikaci, hraní her, práci i multimediální zábavu.


 


 3D Touch


Technologie 3D Touch umožňuje měřit tlak, který na displej vyvinete a podle toho vyvolat další odpovídající reakci. S 3D Touch můžete dělat věci jiným způsobem a rychleji. A aby byl dojem z 3D Touch dokonalý, dostanete zpětnou vazbu v podobě jemných vibrací.


 


 


 


Výkon, který zvládne i rozšířenou realitu


Nový čip A11 Bionic, to je další porce výkonu navíc. Dvě výkonnostní jádra jsou až o 25 procent rychlejší, čtyři úsporná jádra až o 70 procent a nový tříjádrový grafický akcelerátor je až o 30 procent rychlejší než A10 Fusion. Grafický akcelerátor čipu A11 Bionic je přímo optimalizovaný pro nejnovější 3D hry a aplikace pracující s rozšířenou realitou. Realistické hry zažijete díky podpoře vývojářského rozhraní Metal 2 a technologie Core ML umožňuje integrovat do aplikací strojové učení.


 


 


Bezdrátové nabíjení


S iPhone 8 již nebudete potřebovat kabely. Bezdrátové připojení k sítím a příslušenství bylo doplněno o podporu bezdrátového nabíjení standardu Qi. A pokud se bez kabelu neobejdete, samozřejmě mu zůstal konektor Lightning.


 


 


 


Ještě lepší fotoaparát


Fotoaparát iPhonu 7 sklidil řadu ocenění a chvály. iPhone 8 vám ovšem přináší ještě vyspělejší 12MP fotoaparát s větším a rychlejším snímačem, šestičlenný objektiv se světelností ƒ/1,8, optickou stabilizaci obrazu a čtyřdiodový True Tone blesk. Využívá inteligentní obrazový signálový procesor (ISP), který rozpoznává obsah scény a optimalizuje snímky ještě před jejich pořízením. Podporuje vyspělé zpracovávání pixelů, široký barevný rozsah, rychlejší automatické zaostřování a lepší HDR. Populární fotoaparát je doslova nabitý pokročilými technologiemi. Umožňuje zachytit živé fotografie, Ultra HD 4K videa, zpomalené slo-mo video 1080p s rychlostí 240 fps a mimo jiné nabízí funkce jako jsou Panorama, kontrola expozice, rychlé snímání, nebo časosběrné video. S řadou nových funkcí je pořizování fotek i videí zábavou.


 


 


Perfektní FaceTime HD kamera


Přední FaceTime HD kamera se snímačem 7MP a f/2.2 umožňuje dosahovat lepších výkonů při nízkém osvětlení. Díky tomu budou vaše video konverzace nebo fotografie selfie vypadat naprosto neuvěřitelně.


 


 


Silnější zvuk


Nově navržené stereo reproduktory jsou až o 25 procent hlasitější a mají hlubší basy, takže si muziku, videa i hlasité hovory užijete na maximum.


 


 


Nejvyspělejší iOS


Nový iPhone je s iOS 11 ještě šikovnější a nové funkce i řada vylepšení oblíbených aplikací vám umožní pracovat podstatně pohodlněji a rychleji. Aplikace naplno využívají vlastnosti hardwaru, včetně všech možností výkonného čipu A11 Bionic a jeho neuronového enginu. iOS 11 je bezpečný, výkonný a intuitivní.


 


 


 


Nechybí oblíbené funkce a technologie


iPhone 8 má samozřejmě oblíbené domovské tlačítko s čtečkou otisků prstů Touch ID, se kterou můžete jediným dotykem přístroj odemknout nebo bezpečně nakupovat na serverech iTunes, iBooks a App Store. Zábava nebo práce na novém telefonu bude velmi rychlá také díky vysoké rychlosti připojení WiFi 802.11ac s technologií MIMO a podpoře sítí 4G LTE Advanced a technologie Voice over LTE (možnost využití těchto funkcí závisí na podpoře operátora).


 


 


Apple iPhone 8 je poháněn výkonným 6jádrovým čipem A11 Bionic založeným na 64bitové architektuře s neuronovým enginem a grafickým akcelerátorem M11. Pro systém, data a aplikace je připraveno 256 GB interní paměti. 4,7" Retina displej s technologiemi IPS a TrueTone má HD rozlišení 1334 x 750 bodů s jemností 326 ppi, LED podsvícení a kontrast 1400:1. iPhone 8 má vylepšený 12MP fotoaparát se světelností ƒ/1,8 a optickou stabilizací obrazu, který doplňuje přední 7MP kamera FaceTime HD. Bezdrátové technologie Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi ac nebo LTE se postarají o rychlé připojení. Nechybí ani GPS/Glo/Gal/QZSS přijímač a rozhraní Lightning. K nabíjení můžete využít kabel nebo bezdrátovou technologii standardu Qi. Do jeho senzorové výbavy patří: Tříosý gyroskop, Akcelerometr, Snímač blízkosti, Snímač okolního osvětlení, Barometr a Snímač otisků prstů Touch ID. V přístroji je nainstalován nový operační systém iOS 11.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
8 620 Kč
7 124 Kč bez DPH
Technologie vymazlená na maximum, to je nový iPhone Xs. Vše co máte rádi na telefonech... více.
3 040 Kč
2 512 Kč bez DPH
Úhlopříčka displeje (palce) ("): 4,3Typ displeje: Super AMOLEDRozlišení displeje (bodů)... více.
3 270 Kč
2 702 Kč bez DPH
Výjimečný smartphone ze skupiny tzv. phabletů, který vás bude poslouchat i na pouhé máv... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon