Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone 7 128GB, černá

Nové tlačítko plochy = nový zážitek

Nové tlačítko plochy – Home Button je bez pohyblivých součástek. Co to znamená? Jeho jednodušší design ho činí odolnějším, snižuje to také riziko poruchy, má jednotnou odezvu a je přesně tlakově citli... více informací

5 490 Kč
4 537 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone 7 128GB, černá

Nové tlačítko plochy = nový zážitek


Nové tlačítko plochy – Home Button je bez pohyblivých součástek. Co to znamená? Jeho jednodušší design ho činí odolnějším, snižuje to také riziko poruchy, má jednotnou odezvu a je přesně tlakově citlivé. Skvěle se doplňuje s novým Taptic Engine, který doplňuje stisknutí s haptickou odezvou (zavibrováním). Její intenzitu si můžete přizpůsobit tak, aby vám vyhovovala. Touch ID, je ještě rychlejší než dříve. Pořád stejně bezpečná technologie, přesto jistější a rychlejší odpověď na rozpoznání otisku prstu.



Stabilizace obrazu bojuje proti rozmazaným fotografiím. Důležitý a hlavně neopakovatelný moment. Vy ho chcete pohotově zachytit a ... sakra, rozmazáno. Všichni tyto momenty ze srdce nenávidíme. Díky nové funkci může fotoaparát používat až 3x delší expozicí než u staršího modelu. Stabilizace umožňuje kompenzovat i nepatrné pohyby. Výsledkem jsou fotky s velkým barevným rozsahem a hlavně úžasně zaostřené.



Nová clona v iPhonu 7 propustí na snímač až o 50% více světla než u iPhonu 6s. I při snížené viditelnosti má fotoaparát dostatek světla pro pořízení úchvatné fotografie. Clona v kombinaci s šestičlenným objektivem zachycuje ještě více průzračně čisté, vykreslené záběry, které jsou bohaté na detaily.


 


Inteligentní LEDky mají o 50% větší světelnost než v iPhone 6s. Blesk v iPhonu 7 je chytrý. Přizpůsobuje se teplotě prostředí, to razantně vylepšuje kvalitu pořízených snímků s bleskem.


 


Výše zmíněné novinky jako optická stabilizace a lepší clona pomáhají nejen pořizovat krásné fotky, ale také videa. Stejně jako fotky, tak i videa s iPhone 7 pořídíte nyní i v horších světelných podmínkách. 12 MPx fotoaparát zaznamenává videa v rozlišení 4K. Důležité okamžiky tak natočíte snadno a v kvalitě, která je nadprůměrná.


Nový FaceTime HD fotoaparát má větší rozlišení. Už nepoznáte, že jde o selfie. Tedy alespoň kvalitou fotky. Ta natažená ruka tam pořád zůstane. Nové technologie zajišťují suprové selfie fotky – budou ostřejší a živější než dříve. Retina Flash je technologie, která se postará o selfička i ne za až tak skvělého osvětlení. Přizpůsobí se okolnímu osvětlení a pleťové tóny díky ní vypadají přirozeně i přesto že jsou přisvětleny bleskem.


 


Fotky pořízené na iPhone 7 vypadají krásně. Stojí za nimi více než jen kvalitní objektiv a pár dalších funkcí. Vše se to spojuje v obrazovém procesoru A10 Fusion. 100 miliard operací. Tolik jich je potřeba pro pořízení parádní fotky. Díky algoritmům a strojovému učení jsou fotografie o úroveň výše, než dříve. Fotoaparát také rychleji ostří a má kvalitnější mapování barevných tónů a lepší vyvážení bílé.



Aplikace Fotky je chytřejší než dříve. Urychlí vám to vyhledávání ve svých vzpomínkách. Dostáváme tak úplně nové možnosti, jak pracovat s naším archivem fotografií. Fotky jsou organizovány a chytře indexovány do alb pro rychlý a jednoduchý přístup.


Displej. Je to primární rozhraní, pomocí něhož komunikujete se svým iPhonem. Na displeji se díváte na fotky, hrajete hry, komunikujete s přáteli a zjišťujete co se ve světě děje pomocí sociálních sítí. Proto je iPhone 7 vybaven Retina displejem se skvělou jasností a živými barvami. Pro vaše potěšení a maximálně spokojený zážitek.


 


Za kvalitou barev stojí široký barevný gamut a vůbec ta nejlepší správa barev ze všech smartphonů. Obraz se vykresluje z velkého množství odstínů barevného spektra. Výsledkem je nejvěrnější možné zobrazení barev, takové které se používá v kinematografii. Barvy vzpomínek tak nevyblednou i po letech a budou stejné, jako když jste je prožily na vlastní oči.


Nová komunikace s vlastním telefonem. iPhone vnímá tlak přítlaku a dává zpětnou vazbu haptickou (vibrační) odezvou. 3D Touch je v iOS integrován do hloubky a zrychluje práci s oblíbenými aplikacemi. Nové možnosti využijete každý den při práci s Kalendářem, Zprávami, Mailem ale také i při práci s aplikacemi vývojářů třetích stran. Apple uvolnil přístup a každý vývojářský tým tak může tyto nové funkce zakomponovat do ovládání vlastní aplikace.


Čip A10 Fusion, nejvýkonnější čip, který byl ve smartphonu dosud použit. Není to však jen o čistém výkonu a rychlosti. Čip A10 je také úsporný. Běží na nové architektuře, která poskytuje větší výpočetní výkon, ve chvílích kdy je potřeba a zároveň chytře šetří baterii, pokud výkon zrovna potřeba není. Nový čip A10 a iPhone 7 vám umožnují pracovat 2x rychleji než na iPhonu 6.



Nový čip A10 Fusion je čtyř-jádrový procesor. 2 z těchto jader slouží k maximálnímu výpočetnímu výkonu a 2 jsou tu pro maximální úsporu energie. Kombinace těchto dvou přístupů má řadu výhod. Výkonná jádra mají 2x takovou rychlost jako jádra v iPhonu 6 a úsporná jádra dokáží pracovat jen s pětinovými energetickými nároky


Stereo technologie je v iPhonu použita vůbec poprvé. A hned to stálo za to. 2x silnější zvukový výstup než iPhone 6s a také s větším dynamickým rozsahem. iPhone 7 vyhrává na plné pecky. Hlasitý odposlech je hlasitější, než kdy předtím, sledování videí, je také hlasitější, poslouchání hudby... vždyť víte.


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
7 820 Kč
6 463 Kč bez DPH
Kompaktní iPhone s dechberoucím výkonem 4,7" Retina HD displej s hustotou 326 pixelů n... více.
11 570 Kč
9 562 Kč bez DPH
Chytrý telefon Apple iPhone 12     Hlavní přednosti iPhone 12 Rychlost sítí... více.
11 570 Kč
9 562 Kč bez DPH
Chytrý telefon Apple iPhone 12     Hlavní přednosti iPhone 12 Rychlost sítí... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon