Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone 4S 16GB, bílá

Apple iPhone 4S - 16GB

 

 

Nejočekávanější multimediální mobilní telefon tohoto roku je tady. Apple iPhone, jehož první verze přinesla revoluci v ovládání telefonu a proslavila tak dotykové ovládání přichází ve 4S. verzi... více informací

1 620 Kč
1 339 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone 4S 16GB, bílá

Apple iPhone 4S - 16GB


 


 


Nejočekávanější multimediální mobilní telefon tohoto roku je tady. Apple iPhone, jehož první verze přinesla revoluci v ovládání telefonu a proslavila tak dotykové ovládání přichází ve 4S. verzi. Nový Apple iPhone 4S již v předobjednávkách v USA ukázal, že se bude jednat o nejžádanější telefon tohoto roku. Jeho skvělé vlastnosti, které známe z předchozího modelu samozřejmě zůstaly, ale k tomu navíc Apple iPhone 4S přidává mnoho dalšího. Těšit se tedy můžeme hlavně na nový A5 výkonný procesor, dvoujádrovou grafickou kartu, mnohem lepší displej, lepší 8MPx fotoaparát a spoutu dalších funkcí, které zajisté oceníte.


 


Apple iPhone 4S přichází na trh s naprosto stejným designem kombinující ostré a zaoblené hrany. To zapříčinilo to, že nový iPhone je tenčí a má pouze 9, 8 mm. Přední strana a i netradičně zadní strana je z tvrzeného skla. Kovový rámeček spojuje obě strany a nalezneme v něm antény. iPhone 4S má odolnou konstrukci a vypadá, jak jsme u Applu zvyklý, velmi stylově. Na zadní ploché straně se nachází fotoaparát a logo výrobce. Na stranách jsou umístěna tlačítka pro ovládání hlasitosti, na horní straně nalezneme 3,5 jack a tlačítko pro zapínání/vypínání. Na spodní straně je místo vyhrazeno pro připojení kabelu k počítači a reproduktory.


 


Přední strana zajisté patří hlavně krásnému Retina IPS displeji s ohromným rozlišením 640 × 960. To je oproti verzi iPhonu 3GS 4 krát více. Displej má 3,5 palce a je tedy skvělý k přehrávání filmů, prohlížení fotografií nebo prohlížení internetu. Displej je samozřejmě multidotykový, proto umožní skvělé ovládání gesty pro usnadnění ovládání. Pro rychlé reakce dotykového displeje byla použita kapacitní techlogie. Ve spodní části přední strany se nachází tlačítko již známé z předchozích modelu.


 


V iPhonu 4S je nový operační systém iOS 6. Jeho hlavní novinkou je notifikace aplikací, propojení s Twittrem, iMessage - náhrada SMS, možnost předplatného novin, pamatováček, rychlejší vyuřívání fotoaparátu včetně možnosti využití přímého objednání pohlednice za 5USD:-) a mnoho dalšího o čem se dozvíte přesně zde.  Nový iOS umí 200 nových funkcí.


 


 


Vylepšený je i fotoaparát, ten nabídne 8MPx se zaostřováním dotykem a diodovým bleskem pro přisvětlení. Fotky jsou tedy mnohem kvalitnější než u předchozí verze iPhonu a fotoaparát nabídne i natáčení videa v HD kvalitě. V iPhonu můžete videa rovnou upravovat díky aplikaci nebo za menší poplatek získáte edici iMovie pro iPhone. V ní můžete využít spoustu funkcí jako jsou: titulky, střih, přechody, přidaní libovolné hudbu z iPodu a využítí GPS pro zobrazení mapy přímo ve videu. Na přední straně pak nalezneme další novinku, a to druhý fotoaparát pro videohovory. 


 


Nový Apple iPhone 4S přináší i lepší procesor. Ten má kmitočet 1 GHz a zvětšená byla i paměť RAM na 512MB. To zajistí ještě svižnější chod celého telefonu. Další novinkou jsou vylepší senzory, ty využijete pro kvalitnější hraní her nebo pro aplikace. Rozdíl oproti předchozímu iPhonu 4 jsou 2x. Dále iPhone 4S obdržel nový dvoujádrový grafický procesor, který disponuje 7x vyšším výkonem nežli předchozí model.


 


Do iPhonu 4S samozřejmě můžete také stahovat ohromné množství aplikací, jak už je u iPhonu zvykem. Ty můžete stahovat na největší obchodě s aplikacemi Apple Store se nachází přes 150 tisíc aplikací. Pro ně a další data je v telefonu dostačující paměť 16GB-64GB dle modelu. V iPhonu je samozřejmě i propracovaný multimediální přehrávač známý ze starší verzí iPhonů nebo iPodů nabízející mnoho funkcí pro třídění hudby a videí. 


 


Podpora iBooks je další novinka iPhonu 4S. Vy si tak můžete číst knížky na cestách bez potřeby přenášení velkých knih. Nakoupit si můžete hromadu eknih z App Store. 


 


V iPhonu nalezneme i vestavěný internetový prohlížeč Safari, ten je velmi rychlý a nabízí jednoduchí ovládání. Datové přenosy jsou díky nejnovějším technologiím opravdu rychlé. S HSDPA lze surfovat rychlostí až 14,4 Mb/s. Ani Wi-fi nechybí a vy můžete surfovat zadarmo. Samozřejmostí jsou i základní funkce jako je Bluetooth, dostatečná baterie nebo 3,5 jack, GPS s kompasem. Další novinku připravil Apple v podobě druhého mikrofonu k odstranění šumu při hovoru.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
6 639 Kč
5 487 Kč bez DPH
Preciznost u iPhonu 7 Plus dostává jiný rozměr. Home Button přetvořené do lepší podoby... více.
3 290 Kč
2 719 Kč bez DPH
Seznamte se s chytrým telefonem, který splňuje požadavky na spolehlivý výkon a zároveň... více.
17 260 Kč
14 264 Kč bez DPH
Klíčové vlastnosti: Dva superschopné fotoaparáty na zadní straně Ještě jasnější 6,1... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon