Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone 12 mini 128GB, modrá

 

5G má grády!
5G je na iPhonu ultrarychlé. Během chvilky si můžeš stáhnout třeba celý film nebo streamovat video ve vysoké kvalitě či v mobilní síti volat přes FaceTime v rozlišení HD. Mnohem plynuleji. A to na různých místech, pr... více informací

13 170 Kč
10 884 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone 12 mini 128GB, modrá

 


5G má grády!
5G je na iPhonu ultrarychlé. Během chvilky si můžeš stáhnout třeba celý film nebo streamovat video ve vysoké kvalitě či v mobilní síti volat přes FaceTime v rozlišení HD. Mnohem plynuleji. A to na různých místech, protože iPhone 12 mini má nejlepší 5G pokrytí po celém světě.



Srychlostí o závod.
A14 Bionic je nejrychlejší čip ve smartphonu. Jeho Neural Engine zvládá bilióny operací. Nahrává v Dolby Vision, což nedokážou ani profesionální filmařské kamery. Zároveň díky jedinečné účinnosti čipu má telefon dokonalou výdrž baterie. Již nyní je prakticky připraven na jakoukoli zátěž, která teprve přijde.



Sleduj, OLED
Mnohem větší kontrast. Neskutečně věrné barvy. Na 5,4" OLED displeji jsou světlé odstíny jasnější, černá temnější a díky vyššímu rozlišení je všechno líp prokreslené.



Nebojí se tmy
Noční režim nyní funguje jak na širokoúhlém, tak i na ultraširokoúhlém fotoaparátu. Což znamená, že dělá hezčí záběry při slabém světle a zároveň 2x optický zoom umožní zachytit i ty nejmenší detaily. 



Jako mávnutí kouzelného proutku.
Funkce Smart HDR 3 vystihuje světelnou rovnováhu snímku, rozpoznává scény a podle potřeby upravuje ostrost, barvy a rovnováhu bílé. Zároveň při jasném světle Smart HDR 3 dokonale zachycuje textury, tóny pleti, sytost barev a jemné detaily, takže fotky působí realističtěji.


 



Celý Hollywood strčíš do kapsy.
Teď můžeš nahrávat 4K HDR videa v Dolby Vision. Upravovat je ve Fotkách nebo iMovie. A pak si je přes AirPlay promítat na televizi, kde vyniknou všechny barvy a detaily. Jenom na iPhonu si užiješ takovýhle kinematografický zážitek jako divák i jako tvůrce.



 


 


H2Odolný
iPhone 12 mini je ještě více odolný vůči polití, či pocákání díky špičkové voděodolnosti IP685, která zaručuje voděodolnost až do hloubky 6m po dobu 30 minut.



Turbo. Nabito.
Magnety se pokaždé dokonale zarovnají, proto se můžeš spolehnout na rychlejší bezdrátové nabíjení.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
2 040 Kč
1 686 Kč bez DPH
Základní vlastnostiPoužití Chytrý telefon – SmartphoneKonstrukce Dotykový displejProved... více.
3 320 Kč
2 744 Kč bez DPH
Mobilní telefon Samsung G7105 Galaxy Grand 2cerný (Black). Jedná se o model s petipalco... více.
1 980 Kč
1 636 Kč bez DPH
Platforma Android 4.0, inovativní funkce, 4,8" AMOLED displej, rozlišení 1280 x 720 pix... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon