Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone 11 128GB, žlutá

Nová generace iPhone s duálním fotoaparátem, displejem Liquid Retina HD, ještě vyšším výkonem, umělou inteligencí a řadou novinek. 6.1" displej s širokým barevným gamutem, technologií TrueTone a Haptic Touch, rozlišení 1792 × 828 bodů; 6jádrový... více informací

10 970 Kč
9 066 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone 11 128GB, žlutá

Nová generace iPhone s duálním fotoaparátem, displejem Liquid Retina HD, ještě vyšším výkonem, umělou inteligencí a řadou novinek. 6.1" displej s širokým barevným gamutem, technologií TrueTone a Haptic Touch, rozlišení 1792 × 828 bodů; 6jádrový čip A13 Bionic; 128 GB interní paměti; duální 12MP fotoaparát (AI, ƒ/1.8 wide, ƒ/2.4 ultrawide, objektivy 13/26mm, OIS); přední 12MP kamera TrueDepth s vylepšeným Face ID; LTE. Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi ax, GPS/ Glonass, rozhraní Lightning, podpora bezdrátového nabíjení Qi, rychlé nabíjení a prodloužená výdrž baterie, operační systém iOS 13.


 


Hlavním lákadlem, na který se společnost Apple nejvíce zaměřila, je dlouho očekávaná fotosoustava se širokoúhlým a ultraširokoúhlým záběrem, která vám dovolí zachytit scénu v celé své kráse a navíc poskytne až dvojnásobný optický zoom. Kromě toho nabídne úchvatný noční režim, s nímž můžete fotit i v hluboké tmě. Pozadu nezůstalo ani video s rozlišením 4K při 60 snímcích za sekundu či zpomalený režim s až 240 snímky ve Full HD. Toto všechno bez zaváhání zpracuje nový procesor A13 Bionic chlubící se i ultrarychlou grafickou jednotkou, která si poradí s jakkoliv náročnou hrou či aplikací. Tělo se chlubí odolným sklem a obsahuje baterii, která vydrží až 17 hodin přehrávat video a rychle se nabíjí.


 


Jedenáctý iPhone soustředil téměř všechnu svou pozornost na to, aby zůstal nejpoužívanějším fotoaparátem na světě. Proto nabídne dvojici 12megapixelových precizních snímačů schopných fotit i v té nejhlubší tmě. Díky ultraširokoúhlé čočce druhého fotoaparátu nově zachytíte celý kontext a atmosféru scény – je jedno, zda půjde o malebnou krajinu, festival, noční město či partu kamarádů. Ty zvěčníte zásluhou vylepšeného portrétního režimu v plné kráse, jako ze studia.


 


Liquid Retina displej přináší na váš telefon nefalšovanou bezrámečkovou podívanou plnou barev. Obrazovka plynule přizpůsobuje své parametry okolnímu prostředí, a tak budete mít vždy perfektně vyváženou bílou barvu s ohledem na aktuální světelné podmínky. Praktická je možnost telefon probudit zvednutím či poklepáním. Snazší ovládání pak přináší předdefinovaný systém ovládání, kdy pro zobrazení rozšiřující nabídky stačí daný prvek dlouze podržet a není třeba zvyšovat tlak.


 


Novinkou v iPhonu 11 je tzv. ultraširokopásmová technologie, která funguje jako velmi přesná GPS pro chytrá zařízení. Pokud budete chtít cokoliv sdílet s přáteli kolem vás, stačí iPhone namířit na jejich zařízení a to se vám v nabídce automaticky nabídne jako první. Vynikající pomocník je to i při hledání ztraceného telefonu. Samozřejmě nechybí podpora superrychlého standardu Wi-Fi 6, bleskového 4G LTE, moderního Bluetooth, NFC ani GPS/GLONASS.


Balení neobsahuje napájecí USB adaptér a sluchátka. USB kabel v balení je typu USB-C – Lightning.




Podobné produkty

19 430 Kč
16 058 Kč bez DPH
3 040 Kč
2 512 Kč bez DPH
Úhlopříčka displeje (palce) ("): 4,3Typ displeje: Super AMOLEDRozlišení displeje (bodů)... více.
3 270 Kč
2 702 Kč bez DPH
Výjimečný smartphone ze skupiny tzv. phabletů, který vás bude poslouchat i na pouhé máv... více.
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Oproti svému předchůdci Lumia 920 nabízí novinka daleko nižší váhu (139 gramů oproti 18... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon