Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone 11 128GB, červená

Nová generace iPhone s duálním fotoaparátem, displejem Liquid Retina HD, ještě vyšším výkonem, umělou inteligencí a řadou novinek. 6.1" displej s širokým barevným gamutem, technologií TrueTone a Haptic Touch, rozlišení 1792 × 828 bodů; 6jádrový... více informací

11 470 Kč
9 479 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone 11 128GB, červená

Nová generace iPhone s duálním fotoaparátem, displejem Liquid Retina HD, ještě vyšším výkonem, umělou inteligencí a řadou novinek. 6.1" displej s širokým barevným gamutem, technologií TrueTone a Haptic Touch, rozlišení 1792 × 828 bodů; 6jádrový čip A13 Bionic; 128 GB interní paměti; duální 12MP fotoaparát (AI, ƒ/1.8 wide, ƒ/2.4 ultrawide, objektivy 13/26mm, OIS); přední 12MP kamera TrueDepth s vylepšeným Face ID; LTE. Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi ax, GPS/ Glonass, rozhraní Lightning, podpora bezdrátového nabíjení Qi, rychlé nabíjení a prodloužená výdrž baterie, operační systém iOS 13.


 


Hlavním lákadlem, na který se společnost Apple nejvíce zaměřila, je dlouho očekávaná fotosoustava se širokoúhlým a ultraširokoúhlým záběrem, která vám dovolí zachytit scénu v celé své kráse a navíc poskytne až dvojnásobný optický zoom. Kromě toho nabídne úchvatný noční režim, s nímž můžete fotit i v hluboké tmě. Pozadu nezůstalo ani video s rozlišením 4K při 60 snímcích za sekundu či zpomalený režim s až 240 snímky ve Full HD. Toto všechno bez zaváhání zpracuje nový procesor A13 Bionic chlubící se i ultrarychlou grafickou jednotkou, která si poradí s jakkoliv náročnou hrou či aplikací. Tělo se chlubí odolným sklem a obsahuje baterii, která vydrží až 17 hodin přehrávat video a rychle se nabíjí.


 


Jedenáctý iPhone soustředil téměř všechnu svou pozornost na to, aby zůstal nejpoužívanějším fotoaparátem na světě. Proto nabídne dvojici 12megapixelových precizních snímačů schopných fotit i v té nejhlubší tmě. Díky ultraširokoúhlé čočce druhého fotoaparátu nově zachytíte celý kontext a atmosféru scény – je jedno, zda půjde o malebnou krajinu, festival, noční město či partu kamarádů. Ty zvěčníte zásluhou vylepšeného portrétního režimu v plné kráse, jako ze studia.


 


Liquid Retina displej přináší na váš telefon nefalšovanou bezrámečkovou podívanou plnou barev. Obrazovka plynule přizpůsobuje své parametry okolnímu prostředí, a tak budete mít vždy perfektně vyváženou bílou barvu s ohledem na aktuální světelné podmínky. Praktická je možnost telefon probudit zvednutím či poklepáním. Snazší ovládání pak přináší předdefinovaný systém ovládání, kdy pro zobrazení rozšiřující nabídky stačí daný prvek dlouze podržet a není třeba zvyšovat tlak.


 


Novinkou v iPhonu 11 je tzv. ultraširokopásmová technologie, která funguje jako velmi přesná GPS pro chytrá zařízení. Pokud budete chtít cokoliv sdílet s přáteli kolem vás, stačí iPhone namířit na jejich zařízení a to se vám v nabídce automaticky nabídne jako první. Vynikající pomocník je to i při hledání ztraceného telefonu. Samozřejmě nechybí podpora superrychlého standardu Wi-Fi 6, bleskového 4G LTE, moderního Bluetooth, NFC ani GPS/GLONASS.


Balení neobsahuje napájecí USB adaptér a sluchátka. USB kabel v balení je typu USB-C – Lightning.




Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
7 820 Kč
6 463 Kč bez DPH
Kompaktní iPhone s dechberoucím výkonem 4,7" Retina HD displej s hustotou 326 pixelů n... více.
11 570 Kč
9 562 Kč bez DPH
Chytrý telefon Apple iPhone 12     Hlavní přednosti iPhone 12 Rychlost sítí... více.
11 570 Kč
9 562 Kč bez DPH
Chytrý telefon Apple iPhone 12     Hlavní přednosti iPhone 12 Rychlost sítí... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon